Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
kuko61 píše:Co sa tyka spotreby plazmy. Ked sa pokazilo nase 20 rocne 50cm CRT, tak som waty velmi neriesil, bol som rozhodnuty pre plazmu koli castemu sledovaniu sportu a tomu, ze sme v kablovke mali 90% SD kanalov. Tiez som sa bal, ako sa plazma prejavi na rocnej spotrebe elektriky. Aj tak sme uz mali v domacnosti dost velku spotrebu, mesacne poplatky boli okolo 49€. Plazmovu TV mame uz vyse tri roky a mesacne poplatky sa nam zvysili o 3-4€, tento rok platime 52.50€. Co je podla mna prijatelny rozdiel. Max spotreba TV je uvadzana 450W (Samsung PS50A456)
Hydrrra píše::arrow: Armaman
to je zajímavý, přeplatek 100euro na splátkách ti nevadí a nedoplatek 200euro na elektrice tě hrozně trápíne každej na tu TV kouká 12 hodin denně jako ty...jinak by těžko vznikl takovej nedoplatek
Preco vztahujes 5 rokov staru plazmu na sucasnu situaciu? Pred 5 rokmi zrali plazmy v priemere 400 watov bez problemov. Dnes je to stvrtina. Zeru cca tolko ako lcd s obycajnym podsvietenim.armaman píše:Vidim ze je to individualne ja som mal 4-5 rocnu plazmu Philips
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků