Panasonic ST50 titulky

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Noldor 5. 7. 2012 17:22

Zdravim.

Doteraz som nemal problem so zobrazovanim titulkov k filmom, ktore som spustal na TV Panasonic ST50 cez USB kluc. Teraz mi sice tiez idu a zobrazuju sa spravne, ale su velmi male. Neviete ako sa daju zvacsit?

Za rady vopred dakujem
Noldor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eiben 5. 7. 2012 20:31

Dobry den nechci zakladat nove tema tak muj dotaz napisi zde. Mam Panasonika GT30 a pomer obraz zaply na /automaticky/, ale stejne tak 70% programu se mne neroztahne ne celou obrazovku a stale musim na ovladaci prepinat na /Zoom 1/ abych odstranil vodorovne cerne pruhy. Dela vam to taky? U starsiho Philipsu LCD kdyz jsem nastavil /automaticky/tak byl obraz roztahnut pres celou obrazovku. Dekuji za odpoved
eiben
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Abox 5. 7. 2012 21:35

Ja jsem zjistil, ze nejlepsi je nastavit STRED...a pokud prehravam neco z USB, tak tam individulane - vetsinou ta druha volba (tlacitko Options).
Abox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Igor010 17. 7. 2012 17:32

Takze. Titulky treba vkladat do filmu cez program MKVmerge podla navodu:

Kód: Vybrat vše
http://www.highdef.cz/menu/navody/MKVtoolnix/mkvtoolnix_part5.php

Plus pre Panasonic TV je potrebne v MKVmerge po stisnuti (ctrl+p) zaskrtnut: Zakazat kompresiu odoberanim hlavicky pre audio a video stopy.

PS: pri vkladani titulkov do filmu nieje potrebne nastavovat kodovanie pre titulky. mam panasonic g30 a titulky mi funguju v pohode :)

Pre eiben: Mne to robi tiez. Ak je film, serial vo formate 16:9 a logo TV je v ciernom pruhu, znamena to, ze televizia nevysiela vo formate 16:9. Teda ak sledujem nejaku TV stanicu a logo TV je v ciernom pruhu TV mi to automaticky nenastavi a cierny pruhy mam zo 4 stran. Myslim, ze je to problem TV stanice a nie televizora.

Kód: Vybrat vše
http://postimage.org/image/x9qa2qwr1/
Igor010
Junior