40" LED následující specifikace

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 9. 8. 2012 10:10

Panasonic u nových modelů, jak to vypadá, zrychlil některé záležitosti spojené se sítí atp.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 9. 8. 2012 11:31

Ryan ta nezabije, len nedokaze pochopit preco by toto mala byt klucova vlastnost pri vybere tv. O to viac ze to nie je klucova poziadavka.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod krtenek 9. 8. 2012 15:18

Prodavač jí přede mnou ladil, žádnou lenost jsem nepozoroval.
Mimochodem, pokud si nekoupim wifi adaptér, tak se na internet nepodívám. A nakonec, LG 42LS570S je všude jen v rozměru 37", což je k neporovnání.
krtenek
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 9. 8. 2012 18:17

Na wifi routeru mám nastaveno zabezpečení WPA-PSK, šifrování AES. Zvládnou to vůbec ty televize?
krtenek
Junior

Odeslat příspěvekod Pandero 10. 8. 2012 08:11

Z mych zkusenosti jsem jeste problem s sifrovanim nemel. Vzdycku se to pripojilo. Takze bych se toho nebal.
Pandero
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 11. 8. 2012 06:13

Tak ještě jednu otázku, asi už poslední:
Philips 42PFL3507H nebo Panasonic TX-L42E5E? Je některá z nich v něšem lepší? Já myslím, že ne.
krtenek
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 11. 8. 2012 12:18

A tu Panasonic plazmu jsi už úplně zavrhl?

Z těhle konkrétních dvou low-end TV jednoznačně Panasonic TX-L42E5E. Není špatný ani obrazově, ale hlavně podle Tvých (neustále se měnících) požadavků tam nebude takový problém s přehráváním videa z USB, jako u toho Philipsu.. Narozdíl od něj má totiž ten Panasonic i podporu DTS a zvládne bez problému i české titulky.. jenom si nejsem jistý, jestli má "plnohodnotný" prohlížeč internetu, ale to je stejně něco, co je na většině TV ne zrovna použitelné a nakonec skončíš na YouTube, které to má vbudované jako aplikaci..

Mimochodem, tady je přímo test na AVmanii - http://avmania.e15.cz/panasonic-tx-l32e ... bavou-test
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 11. 8. 2012 13:06

Philips zvlada titulky tiež, len to chce menšiu upravu. Ale DTS nevie.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 11. 8. 2012 13:43

Menší úpravou myslíš co přesně?

PS: Kladivo mám.. :D
Naposledy upravil Mr.Semtex dne 11. 8. 2012 13:59, celkově upraveno 1
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod krtenek 11. 8. 2012 13:54

:D
Od plazmy jsem ustoupil.
Viděl jsem oba dva vedle sebe v krámu, kde byla puštěná obyčejná Nova, protože HD ze satelitu tam dostat nemohli. Philips se sice zdál nepatrně obrazově lepší, ale soudruh prodavač naznačoval, že do Paňáka mají zřejmě 20 m kabel. :roll: V druhým krámu zase neměli TV signál, jen testovací video z přehrávače. :roll:
Pajďulák nemá integrovanou wifi, takže ten USB příprdek bych asi jen tak nekupoval, není nejlevnější. Test jsem četl.
V každém případě by to k nové TV chtělo satelit s HD vysíláním.
krtenek
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 11. 8. 2012 13:58

krtenek píše:V každém případě by to k nové TV chtělo satelit s HD vysíláním.

Ano to je pořád nejlepší řešení..

Stejně tak se vykvákni na wi-fi a připoj tam normální LAN kabel..
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod krtenek 11. 8. 2012 14:00

Kabel jsem zrušil pro jeho hroznou délku a neskladnost, a proto mi visí nade dveřma wifi router.
krtenek
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 11. 8. 2012 14:03

Hmm.. Na internet to stačí, ale na koukání na filmy? Jakýkoliv větší datový tok nebo HD Ti z filmu udělá komix..
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod krtenek 11. 8. 2012 14:17

Já si internet nespojuju s filmem a nehodlám TV propojit s PC.
krtenek
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 11. 8. 2012 16:50

Ještě se musím zeptat, protože jsem ubohý laik a nerozumím tomu. Je nějaký zásadní rozdíl mezi modely Pajďuláka TX-L42ET5E a TX-L42E5E? S tím, že 3D využívat téměř nebudu a čtečka SD karet se hodí. Jde mi s píš o Hz a další věci jako EPG, interfernet. Jinými slovy, zda se vyplatí vyšší investice při běžném čučení na obrazovku a občasném puštění filmu skrz USB.
krtenek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka