1. filmy, fotky na USB sticku šli pouštět hned, nemohl jsem se ale dostat k datům na mém síťovém disku (synology), přesto že pro počítače jsou sdílené adresáře s filmy, fotkami viditelné. Napadlo mě, že asi TV neumí přistupovat k datům na síťových discích, ale pouze data z DLNA server. Opravdu neumí?
Naštěstí Synology umí spustit DLNA server a opravdu, sdílené složky TV začala vidět. A taky přehrát.
2. Jenže pokud pouštím film z USB-stick, tak mohu přetáčet dopředu, dozadu, pouštět si titulky. Jenže pokud pouštím film ze síťového disku s DLNA filmy nejdou převyjet dopředu, dozadu. Hlavně ale nejdou pustit titulky. Chápu správně, že DLNA server posílá do TV strem dat a proto TV neumí film přetáčet (pouze zobrazuje to, co ji přichází ze serveru). Je to obecná vlastnost DLNA serveru, nebo jen ten server na Synology to neumí? A co ty titulky, ty mi hlavně chybí, opravdu to nejde?
3. Ještě mi vadí, že TV neumí přehrát image soubory DVD (jako ISO soubor) a to ani z USB flashky, ale ani z toho Synology disku přes DLNA. Vždyď image soubory DVD uměl přehrát i můj pět let starý media center. Dělám něco špatně?
4. A ještě jeden dotaz, Samsung umožnuje připojit USB klávesnici. Ta originální od Samsungu stojí nekřestanské peníze. Dá se připojit normální USB klávesnice? A co nějaká bezdrátová?
Moc děkuji za každou radu.
![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)