LG 42LM760S: Správná volba?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cervo007 21. 2. 2013 14:18

A v com vidis vyhodu toho Ambilightu? Ake je to na oci(subjektivne)?
Hokej zobrazuje pekne bez smuh za pukom? A ta klavesnicka s tym touchpadom ti ide bezproblemov? A hovoris, ze mas tam plnohodnotny internet - teda,ze mozes tak surfovat ako na PC?
cervo007
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 21. 2. 2013 15:01

Tak výhody Ambilightu jsou na netu popsané, ale je fakt, že není nad vlastní oči.. Pro mne v podstatě nejdůležitější, že to nenásilně ten obraz jakoby rozšiřuje do stran a sledování v pološeru večer nebo v úplné tmě je příjemnější na oči.. A to teď ani neberu, že to prostě dobře vypadá.. :D

S hokejem nebo fotbalem nemám problémy, ale je fakt, že jsem nejdřív musel povypínat všechny ty vylepšovací fíčury..

Tak jak jsem psal - klávesnice i touchpad nefungují ve většině spec. aplikacích jako je YouTube a podobně, které jsou ve Philipsí Smart TV, ale v jejich prohlížeči internetu funguje klávesnice i touchpad. Plnohodnotný jsem psal v úvozovkách, protože stejné jako na PC to není a nikdy nebude - není tam podpora flash a podobně. Je to prostě jen na takové nouzové základní surfování..
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod cervo007 21. 2. 2013 15:27

Dakujem velmi pekne.. Tak idem si ich s tymito informaciami kuknut do nejakych obchodov - dufam, ze ich tam budu mat.
cervo007
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 21. 2. 2013 15:52

nitram9 píše:Já nepláču, jen bych prosil trochu objektivnější hodnocení od všech, zde diskutujících :-)

a co je neobjektivního na tom, když napíšu, že jeden to vidět může druhý ne a ať se zajde na TV podívat do obchodu? Chtěl vědět pořadí a to jsem mu za sebe (tím pádem subjektivně) napsal. O tom je přeci diskuze. Za mě jsou loňské modely LG (vše pod modelem 860v) pro sport (snad krom šachů) nepoužitelné.... :-)
Mobil: LG G2 32GB
TV: Samsung UE40ES7000
Foto: Panasonic G5
sibelius81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nitram9 21. 2. 2013 18:12

sibelius81: Za mě jsou loňské modely LG (vše pod modelem 860v) pro sport (snad krom šachů) nepoužitelné.... To je jenom tvůj subjektivní názor, objektivně je to nesmysl :-)
nitram9
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 21. 2. 2013 19:08

proč myslíš, že objektivně je to nesmysl? Respektive, co je podle tebe objektivní?
Mobil: LG G2 32GB
TV: Samsung UE40ES7000
Foto: Panasonic G5
sibelius81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cervo007 22. 2. 2013 12:02

Tak som bol v predajniach, ale mali tam len ten 42"Panasonic ET5 a 47" LG 670. Pri videu, co tam mali pustene (asi HD), sa mi zdalo, ked som bol blizko pri TV, ze vidim na tom LG pozdlzne ciarky. Ked som isiel na asi 5m uy som ich nevidel. Ked som pytal, aby tam dali iny signal, zapol tereastrialny signal JOJ a obraz bol dost zly. Co com si vsimol, tak krajsi obraz sa mi javil na tom Panasonicu. Hned vedla LG bol Philips (asi nejaka 5.. rada) a tam sa mi ten obraz zdal fajny - aspon som nevidel tie ciarky... A co poviete na Philips 42PFL6907K. Aku ma realnu frekvenciu, ked uz ma 600Hz Perfect Motion Rate?
cervo007
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 2. 2013 15:21

Ten Philips 6907k je len variacia na model 6007. Takže 100 Hz.
Rada 5 od Philipsu je s tymi tu menovanymi na podobnej urovni, vo viacerych parametroch dokonca lepšia, preto sa ti ten obraz mohol zdať taky dobry.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod cervo007 22. 2. 2013 22:51

V tom obchode.. Ked som do LG dal HDD tak tam pekne ako na PC ukazalo priecinky a v nich vsetky multimedialne subory. Ked som ho dal do Panasonicu, tak tam boli na vyber 3 polozky, obrazky, video a hudba. A ked som vybral video, tak tam boli vstky filmove subory rozhadzane mimo priecinkov - chaos. To tak tie Panasonicy robia, alebo to je len vec nastavenia? Ako to zobrazuje vo Philipsoch?
cervo007
Junior

Odeslat příspěvekod Jakatak 23. 2. 2013 11:30

Jaké je rozdíl u Philipse mezi 5 a 6 řadou?
Jen 3D a ambilight?
Nebo jsou to i rozdílné panely?
Jakatak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 23. 2. 2013 11:57

cervo007 píše: Ako to zobrazuje vo Philipsoch?

Zobrazí se klasická adresářová struktura, tak jak existuje na deném připojeném paměťovém zařízení. V rámci této struktury jsou potom zobrazovány pouze soubory u kterých zná TV příponu a myslí si, že je bude schopná přehrát (což neznamená, že je také vždy přehraje)..

Jakatak píše:Jaké je rozdíl u Philipse mezi 5 a 6 řadou?
Jen 3D a ambilight?
Nebo jsou to i rozdílné panely?

V šesté řadě jsou ve všech velikostech LG IPS panely pro pasivní 3D.. V páté řadě jsou podle velikostí různé panely, zpravidla od Samsungu..
Mr.Semtex
HD SATan

Odeslat příspěvekod babista 23. 2. 2013 15:16

A od kterého výrobce jsou podle tebe ty panely lepší? Nebo je to spíše kus od kusu? díky
babista
Junior

Odeslat příspěvekod pehe2805 7. 3. 2013 15:53

Ahoj tak mám 42lm760s a první spuštění na PS3 byla hrůza obraz se seká,šmouhy TV nestíhá vůbec nic, ani střílečky,,,,, HD programy jako dobrý ale nic moc, i smart menu je takové malinko mázlé.. změna na funki živě je docela ale také mazanice,ale ostatní(film,hra,standart expert--nastaveno podle testu zde je spíše vše takové šedé)
Je možné nějáké nastavení obrazu nebo tovární nastavení nebo prostě nějáká pomoc, nebo raději vrátit díky
PS: Na tv Samsung le37b650 žádné takové problémy nemám a je to TV stará cca 3roky
pehe2805
Junior

Odeslat příspěvekod justi76 7. 3. 2013 17:15

A naco si kupoval predrazeny lg co stoji za nic,lg 2012 mali najhorsie tv na trhu.,dufam,ze toho roku to tak nebude.
justi76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pehe2805 7. 3. 2013 17:40

Já ho nekupoval za plnou cenu ale 15900kč z jednoho elektra (dělají aukce)
pehe2805
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka