TV Plazma 50" - Panasonic TX-P50ST50E (?)

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Koby 5. 11. 2012 07:56

nee, zrychlený je i tv vysílání...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 11. 2012 07:56

Vypni IFC a vsetky podobne udelatka.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Koby 5. 11. 2012 08:30

ryan: aha, super... Díky, to je ono.. Nechápu, k čemu tam ta funkce je...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 11. 2012 10:12

Ma to tam byt kvoli plynulejsiemu zobrazeni rychlych scen. Aby to nemazalo obraz. Vacsinou je to ale pouzitelne iba na sport. U filmov to moze sposobovat ten "telenovelovy" efekt.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Koby 5. 11. 2012 11:23

Aha. :-)

No, budu se ptát asi bohužel dál...

Ale napíšu i pár postřehů. Zatím převládají pozitiva. obraz v hd je bezkonkurenční. DVBT nic moc - podstatně horší než plazma Panasonic z roku 2006, skoro jak nějaký lcd, chlupatý, neostrý... Ale ok. Multiplex 4 se mi naladit v Jinočanech - praha západ kilometr od hranice Prahy naladit nepodařilo, přestože bych měl mít slušný signál dle mapy, tak nevím. 1,2,3 - mám 100% síla, 100% kvalita. Možná méně citlivý tuner, nevím, zkusím sehnat jinou tv pro porovnání..

Televize opravdu všelijak bzučí, ale není to nic tragického, větráky neslyším, blikání je vidět pouze v Nabídce - nebo jen tam ho vidím.

Smart funknce zatím nemohu soudit, ale vadí mi zatím hloupé vytukávání slov, když někde je možné použití psaní jako sms - to by bylo super. Klávesnice to ale případně vyřeší. Youtube je takový osekaný, ale dá se...

Ale ted přichází věc, která mi zatím vadí a skoro nevěřím, že to tak je...

Nasdílel jsem nějaké mkv video přes DLNA. Seká se, ale to je routerem, tudíž zkusím připojení přes kabely a uvidíme, případně jiný router. Ale čemu nerozumím je fakt, že pokud rozjedu film v kino formátu těch 2,35:1, tak na TV se mi zobrazí přes celou plouchu jako 16:9 - tudíž zkreslené - dlouhé obličeje. A nejde s tím asi nic udělat. Tlačítko aspect mění formát uplně jinak než v tv režimu - jen na originál - tím, že je to 720p tak je video malinký a pak už to jen roztahuje na celé... Dá se to nějak vyřešit? Děkuji
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mnemic 5. 11. 2012 12:24

Snad nebude vadit když se k Vám vetřu.

Uvažuji o koupi P50UT50E. Rozdíl oproti ST50 je cca. 5000,-

Za ušetřené peníze bych si raději koupil třeba držák na stěnu a 3D brýle.

Máte někdo UT50 doma? Myslíte že je obrazový rozdíl o těch 5tis. znát?

Vím že ST50 má ten filtr ale ten bych asi klidně oželel, protože na TV koukám stejně většinou až večer.

Na TV bez filtru jsem zvýklí již mé 7let stařičké plazmy 37" a nějak mi to nevadí.
Funguje skvěle a za těch 7let žádný problém ani vypalená místa.
Takže do ložnice teď bude naprosto ideální a do obýváku tu UT50 nebo ST50.
Mnemic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 5. 11. 2012 12:36

Koby píše:DVBT nic moc - podstatně horší než plazma Panasonic z roku 2006, skoro jak nějaký lcd, chlupatý, neostrý...

ta ked hodnotis nezabehnutu plazmu, daj jej aspon 30h ;-)
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod starší 5. 11. 2012 12:53

no neviem ci to ta nova plazma "rozbehá", skor to bude väčšou uhloprieckou a ta stara je mozno HD ready. :hm
starší
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 5. 11. 2012 12:57

po 80h ju uplne prevalcuje, vobec nevadi ze je vacsia
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 11. 2012 13:19

Moze vadit ze je vacsia. Pokial sa na to divas z rovnakej vzdialenosti, obraz sa moze javit horsie. A aj rozlisenie je ine. Taktiez na tom moze byt lepsie aj tuner.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Koby 5. 11. 2012 13:25

Ty jo, fakt se i plasma musí rozběhnout jo? No věřím, snad to tak bude. Jj, starší byla hd ready.

pořád laboruju s tím DLNA... PS 3 server mi ukazuje rychlost 20Mb/s pokud mám nb připojený přes wifi a tv taky přes wifi... Pokud dám nb přes kabel a tv přes wifi, je to pořád 20MB/s.. Pokud dám NB přes wifi - tím to prostě očividně není - ale TV kabelem do routeru - zvýší se rychlosti na asi 45MB/s, ale seká se to pořád stejně, žádný rozdíl... A to už je snad rychlost, kdyby to mělo chodit bez problému... Zdá se mi tedy, že TV neumí ten formát tak rychle dekodovat, co? :-/ zkoušel jsem pár avi a to je v pohodě.. ale mkv ze dvou ani jeden.. :-/
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MajorZeman 24. 1. 2013 12:33

zdravím mám problém s wifi u této TV, občas jede bez problému a někdy nenajde žádné routery.
Router mám nastavený pořád stejně, pc na něj jede bez problému pořád.
předem děkuji za každou radu.
MajorZeman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinsmb 27. 1. 2013 19:25

MajorZeman> mám tedy sice 42ST, ale kromě úhlopříčky by to mělo mít stejný vnitřnosti a zatím jsem problém s připojením nezaznamenal, zatím to šlape bez problémů. TV mám asi 14 dnů.
martinsmb
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 28. 1. 2013 18:24

MajorZeman píše:zdravím mám problém s wifi u této TV, občas jede bez problému a někdy nenajde žádné routery.
Router mám nastavený pořád stejně, pc na něj jede bez problému pořád.
předem děkuji za každou radu.

Aktualizace FW, zadání pevné IP atp. do TV. Nevyužívat DHCP.

Podívat se na router ... co je to zač ... aktualizovat FW i v něm, pokud je nějaký staršího data.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MajorZeman 29. 1. 2013 18:49

MgX píše:Aktualizace FW, zadání pevné IP atp. do TV. Nevyužívat DHCP.

Podívat se na router ... co je to zač ... aktualizovat FW i v něm, pokud je nějaký staršího data.

V routeru problém nebude, protože televize nezobrazí ani žádnou jinou dostupnou síť.(standartně jich je tu min 10). aktualizace FW už jsem zkoušel ( aktuální verze 1.263 nejsou dostupné žádné aktualizace).
je to zvláštní někdy wifi běží 3dny bez problému a pak to najednou nejde, a ráno to zase běží.
to s tím nastavením IP atd. provedu, jsem zvědav jestli to pomůže.
MajorZeman
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka