Aha.

No, budu se ptát asi bohužel dál...
Ale napíšu i pár postřehů. Zatím převládají pozitiva. obraz v hd je bezkonkurenční. DVBT nic moc - podstatně horší než plazma Panasonic z roku 2006, skoro jak nějaký lcd, chlupatý, neostrý... Ale ok. Multiplex 4 se mi naladit v Jinočanech - praha západ kilometr od hranice Prahy naladit nepodařilo, přestože bych měl mít slušný signál dle mapy, tak nevím. 1,2,3 - mám 100% síla, 100% kvalita. Možná méně citlivý tuner, nevím, zkusím sehnat jinou tv pro porovnání..
Televize opravdu všelijak bzučí, ale není to nic tragického, větráky neslyším, blikání je vidět pouze v Nabídce - nebo jen tam ho vidím.
Smart funknce zatím nemohu soudit, ale vadí mi zatím hloupé vytukávání slov, když někde je možné použití psaní jako sms - to by bylo super. Klávesnice to ale případně vyřeší. Youtube je takový osekaný, ale dá se...
Ale ted přichází věc, která mi zatím vadí a skoro nevěřím, že to tak je...
Nasdílel jsem nějaké mkv video přes DLNA. Seká se, ale to je routerem, tudíž zkusím připojení přes kabely a uvidíme, případně jiný router. Ale čemu nerozumím je fakt, že pokud rozjedu film v kino formátu těch 2,35:1, tak na TV se mi zobrazí přes celou plouchu jako 16:9 - tudíž zkreslené - dlouhé obličeje. A nejde s tím asi nic udělat. Tlačítko aspect mění formát uplně jinak než v tv režimu - jen na originál - tím, že je to 720p tak je video malinký a pak už to jen roztahuje na celé... Dá se to nějak vyřešit? Děkuji
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY