Ano, přesně to jsem myslel, Android na mobilech a tabletech je špatný, dnes už se snad alespoň nesekají obrazovky při posouvání, ale aplikace jsou pořád stejně neohrabané a neoptimalizované - obzvlášť na televizi.
A Samsung je právě značka, která Android nejvíc prznila, przní a bohužel nejspíš ještě dlouho prznit bude. Stejně jako počítače, vše v duchu náhodné podobnosti jedné nejmenované značky prodávající věci sice dráž, ale funkční.

Už si rozumíme? Vím co je to Android, několik zařízení jsem s ním měl, většina z nich po neúspěšném vyzkoušení všemožných jiných (prý rychlejších) ROMek zůstala stejně pořád nepoužitelná. Stávalo se mi třeba to, že než se otevřela aplikace telefonu na vytáčení, trvalo to půl minuty, dalších 10 vteřin po vytočení telefon nereagoval - potom aplikace spadla. Stejně tak padání při příchozích hovorech, různé restarty.
A tento problém byl na originálních i neoriginálních ROM, na několika různých telefonech převážně od Samsungu.
A já nechci televizi která bude startovat 5 minut a potom mi nepojede, protože Android aplikace přestala pracovat