martinsmb Tvůj postoj chápu a respektuji. Kdybych zaznamenal zvýšený výskyt problémů u určité značky, tak bych se jí také začal vyhýbat.
Osobně ale znám několik lidí, kteří výrobky Samsung mají a jsou spokojeni. Nelze tedy hromadně tvrdit -> Samsung = nekvalita. To je vysoce nekorektní postoj. Můžeme konkrétně napsat. Zde je TV Samsung ABC123 a tento se mi polámal. Problém byl s tím, či oním. Stejnou chybu jsem zaznamenal u známého a také další uživatelé si stěžují na fórech ... třebas.
Z druhé strany fóra jsou plná nespokojených uživatelů, kteří problém zaznamenávají u různorodých značek a jsou - samozřejmě - rozhořčeni.
freedyspeed ono je dobré nejdříve věci lehce nastudovat a pak se „ohnivěji“ vyjadřovat

Jak jsem psal. Respektuji, že nechceš Samsung a určitě Ti nebudu tuto ani jinou značku vnucovat. Mám rád svobodný výběr s pomocí uživatelů fóra, kteří napíší názory na určité výrobky a tazatel nakonec sám rozhodne, co si koupí. Pokud koupí „na slepo“ jedná se o totální hloupost. Bohužel hodně lidí se takto chová a nakonec je tedy hodně nespokojeno s výběrem. Jejich tvrzení, že ... na tom/onom fóru psalo XY lidí, že se jedná o super výrobek, není argumentem. Každý má jiné preference, požadavky - jiné oči.
Ad internetový prohlížeč v TV. Osobně k nim mám stále ještě negativní postoj. Pro objektivní informaci ale musím napsat, že výrobci již jdou cestou k použitelnosti. Jak? Třeba tím, že umožní uživateli k TV připojit klávesnici, nebo myš. Nebo používají speciální dálkový ovladač ... něco jako ukazovátko. Něco takového přispívá k rychlejší práci v rámci prohlížeče. Další nabízejí dotykové plošky na DO. Někdo další plnohodnotnou PC klávesnici na druhé straně dálkáče ... u vyšších modelů pak s funkcí ukazovátka - atd. atd.
Problémem u některých strojů a pro některé uživatele, může být nepodpora, či snížená podpora čehokoliv ve flash. Ovšem, je to jako se vším. Jednomu toto nevadí, druhý by za to „vraždil“.