ako spravne nastavit tuto plazmu aby bol obraz najlepsi ?
vopred dakujem za všetky rady .
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
bylinnycaj píše:To je presne to, co vela ludi (zastancov plazmovej technologie ..aj na tomto fore) nechce pocut. CO sa tyka tvojho problemu, akurat minule som to v skratke popisal v jednej teme.
viewtopic.php?f=1703&t=1183578&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Tiez vlastnim plazmu,tiez kupenu v Nay a tiez pocitujem podobny problem. Tiez polemizujem...je to na reklamaciu, nie je.
Priznam sa neviem. Kazdopadne tvoj problem mi je blizky,a ak zistis odpoved, napis mi sukromnu spravu resp. resultat sem do temy.
Dakujem
falkom píše:no zatial som sa odpovede nedozvedel ale co sa tyka polesneho prispevku ze do plazmy by uz nesiel tak to nie znova by som si kupil plazmu len nie 50 ale 55 ´ no a uvazujem ci to reklamovat mam este dost casu v zaruke obraz je nadherny o to nejde kto nevidel neuveri aj ked sa ten sa na nu nechyta . podrobnosti tu nebudem rozoberat lebo vsetko ma pre aj proti a a to nie je ale k teme tema je dana . ma niekto s tym skusenosti uznaju mi reklamaciu , mam sa do toho pustat a byt bez telky mesiac ?,
http://www.panasonic.sk/html/sk_SK/Servis+a+podpora/Servisn%C3%AD+partneri/Registra%C4%8Dn%C3%AD+formul%C3%A1%C5%99/8651135/index.html#anker_8651682
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků