Reklamacia plazmy od Panasonic

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 30. 1. 2013 21:23

Tak jsem to myslel - jiný technik. Ovšem ... chtělo by to jiného technika z jiného servisu :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Igor010 31. 1. 2013 10:54

Takze z Panasonicu mi zasa dosiel mail, ze im mam poslat fotku. Na fotke by nebolo nic vidiet, tak som sa pokusil este cosi nakamerovat a zaslal som im tieto dve videa, kde uz hadam cosi vidiet je. (uploadol som to na czshare, kedze sa mi zdalo, ze na youtube to bolo vidiet menej)
Viditelne to je hlavne v prvom videu, treba si vsimat tie kamene vpravo. (co nieje vidiet, ze to ide az ku stredu obrazovky) Som zvedavy na ich odpoved.

Kód: Vybrat vše
http://czshare.com/4832444/Video+1.MOV

Kód: Vybrat vše
http://czshare.com/4832479/Video+2.MOV
Igor010
Junior

Odeslat příspěvekod Igor010 31. 1. 2013 14:58

Takze obdrzal som telefonat od Panasonicu, ze na zaklade videa sa to neda posudit. Navrhovanou moznostou je, ze Panasonic posle kuriera ktory pre TV pride a odvezie ho do servisu v Bratislave. Podmienkou je, aby bol TV v krabici, ktoru uz nemam a zohnat ju bude problem. Dalsou moznostou je, ze TV odveziem sam do BA, co neprichadza v uvahu, kedze to je vzdialenost cca 700km. Takze to vyzera, ze s tou reklamaciou sa este trocha ponatahujem.
Igor010
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 31. 1. 2013 15:18

Podla videa neviem posudit ci je to vypalenie. Ako dlho to tam uz mas? Skusal si napr zvysit kontrast(aby to viac svietilo) a pustit tam bielu plochu na 20min, potom na 2 min cervenu, zelenu,modru a zas to cele dookola napr 5h?

V original krabici? Nemozes kupit polystyren, karton a spravit novu?
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Igor010 31. 1. 2013 15:38

Mam to tam uz viac ako pol roka. Cakal som ci to zmizne alebo nie a nic. Nie neskusal som, skusal som iba spustit na dve hodiny cistaci pruh. Teoreticky by som si vlastnu krabicu vyrobit mohol ak je cosi take mozne a ak je kde zohnat taky velky karton + ci by ma to nevyslo draho krabicu skladat sam a zasa ta TV je aj nejaka vaha a ak by krabca nahodou povolila tak ... Povedal som v telefonate, ze sa este ozvem, ci som tu krabicu zohnal, alebo nie. Mozem tam aj nadhodit moznost, ze by som krabicu spravil sam. Dalsou vecou je, ze ak by mi reklamaciu neuznali, ci by som musel zaplatit celu dopravu do servisu.
Igor010
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 31. 1. 2013 17:52

Předpokládám, že pokud se sami rozhodnou pro zákonné přezkoumání reklamace, tak bys nic platit neměl. Na tu krabici nárok nemají. Z druhé strany je pravdou, že pro TV přijede přepravní společnost a tam by ta krabice být měla, aby nedošlo k nějakému poškození TV. Nepředpokládám, že by nutně musela být originální. Stačí dostatečně kvalitní obalení a následné vsunutí do krabice. Samozřejmě budeš muset dát i polystyreny, aby to tam nejezdilo.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Igor010 31. 1. 2013 18:07

Z toho co som porozumel zatial sa nejedna o zakonne uznanie reklamacie. TV chcu dostat do hlavneho servisu v Bratislave a tam posudit stav televizora, kedze z videa sa to posudit nedalo a panasonic nema az tolko servisov aby sa prisiel pozriet na to niekto iny. Myslim, ze asi bude problem s tym zhananim krabice. Vsetko sa zacina pekne komplikovat :) Budem sa musiet ist popytat do nejakeho obchodu s elektrom ci nahodou nemaju nejaku volnu krabicu.
Igor010
Junior

Předchozí stránka