Ryan Giggs píše:A zobrazenie pohybu?
Pohyb je mázlejší, ale nezdálo se mně to nějak rušivé, výraznější, než běžně známe z nadprůměru v této (i vyšší) třídě. Řekl bych, že když vidíš, jak kolem jede auto a neotáčíš hlavou, tak taky ho vidíš rozmazaně. Pocitově bych dodal ... automatika při zaostřování nejedná zbrkle.
Navíc ... je to 39". Není to obr, plus ... každý má jiné oči a jinou pozorovací vzdálenost. Samozřejmě - v případě větší úhlopříčky bych možná napsal něco jiného ... ovšem to jsou spekulace.
Známý vybíral z Philips 5007 (32"), Philips 4007 (32"), LG 570S (32") a tohoto 39" Panasonicu. Nakonec se mu nejvíce líbil obrazově (celodenní sledování i při světle). On primárně řeší obraz a doplňkové funkce ne. Navíc ... v prodejně ten zvuk byl mdlejší, ale protože TV má umístěnu v „nudloidní“ místnosti (větší kuchyň), tak tam byl zvuk velmi příjemný a zřetelný.
-- 31. 3. 2013 12:21 --stormborec píše:Díky.
Na avforums jsem četl komet od borca (Brava 210) co si koupil E6 a byl zděšen sledovacíma úhlama
Já zděšen nebyl. Nevím, co kdo čeká. Nadprůměr ... v této třídě jednoznačně a řekl bych, nejen v této třídě. Ano, TV s jiným typem panelu na tom mohou být lépe.
-- 31. 3. 2013 12:34 --A ještě něco ... koupil tu stříbrnou verzi (manželka

) a opravdu vypadá hodně příjemně, decentně. Protože tato telka byla o dost dražší, než zbytek ve výběru (samozřejmě jedná se o větší úhlopříčku - navíc novinku), tak proběhla diskuze s vedením domácnosti

Nakonec jsem oslovil prodavače a ten šel s cenou dolů, takže vedení domácnosti podlehlo nátlaku