LG LCD modely 2013

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 14. 7. 2013 13:17

Ci 400 ci 200 je uplne jedno. To nerozoznas. To je len oblbovak pre neznalych.

Osobne som voci tym panelom skepticky. To bude skor hodnota Truemotion. Nevidim dovod preco by tam mali odrazu montovat lepsie panely. Ludia to aj tak kupuju na kvanta. Jedine ze by im tie stavajuce dosli.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod MgX 14. 7. 2013 14:21

Andrejsvk píše:Az na to, ze IPS modra az od +-30°. Kdezto u VA je vidiet aj ked sa nan priamo pozerate (50" z 2m) , ze obraz v rohoch uz nie je to prave.

Tato obecná myšlenka je taky od VODBORNÍKA, co? :oboze
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod umi 30. 8. 2013 22:42

podle http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate je MCI400 i MCI200 u LG 100Hz

The table seems to have changed, LG 200 MCI was previously categorized under 50hz but it is now 100hz. Any reason why this changed?
This was an error that has been corrected. All of the series 6 from LG are 100Hz.
umi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod focar36 31. 8. 2013 03:32

Od lg zrejme obrazovo budu na tom najlepsie vo velkosti 39p modely.,tieto by nemali byt ips.
focar36
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 31. 8. 2013 06:23

umi píše:podle http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate je MCI400 i MCI200 u LG 100Hz

The table seems to have changed, LG 200 MCI was previously categorized under 50hz but it is now 100hz. Any reason why this changed?
This was an error that has been corrected. All of the series 6 from LG are 100Hz.
LG montuje od jula do celej 6. rady 100 Hz panely. Riesi sa to vsade po forach. Preto sa to zmenilo. Nie kvoli chybe, ale kvoli zmene strategie LG.

Aj tak tam niektore veci nesedia. Taky Philips 4508h. Ma 200 PMR, takze by to mal byt 50 Hz, je to ale aktivne 3D. Podobnych prikladov je viac.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod mohykán5 3. 9. 2013 12:55

chci se zeptat :
1.uvažoval jsem o LG 47LM760s ta by měla mít obnovovací frekvenci 200Hz ? je to tak? + Váš názor na tuto televizi /nyní ještě doprodej za cca 24.500,-Kč/,
2.nebo jít do nové řady, potom který model 2013 odpovídá parametry této televizi a je-li to kvalitou přínos proti modelu 2012
prosím polopatě, jsem laik. děkuji
mohykán5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 3. 9. 2013 13:32

1. LM760 ma obnovovaciu frekvenciu 100 Hz.
2. Kvalitativny prinos bude tv od ineho vyrobcu.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod focar36 3. 9. 2013 13:48

Ked chces mat istotu u tv 100hz ci to ma,tak chod do sharpu,oni jediny neklamu s hovadinama ako najme lg.,maju predrazene tv,ale nie preto,ze tam bude kvalita obrazu,ale kvoli tomu,lebo je to plne somarin ktore aj tak nikdy nevyuzijes,napr.3d jeto najvecsia blbost co mohli do tv dat vyrobcovia.,nebol to ziadny prevrat ale omyl.,uz to vo svete ani nikdo nechce,takze to pomaly zhasne aj v tv.
focar36
Junior

Odeslat příspěvekod mohykán5 3. 9. 2013 14:17

1. Jakou s podobnými parametry v ceně do 25 000 by jste mě doporučili?
2. Které televize tedy mají obnovovací frekvenci 200hz
Děkuji za odpovědi.
mohykán5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 3. 9. 2013 15:24

1. zaleži čo od tv očakavaš a či to musi byť silou-mocou LCD. Plazma za taky peniaz poskytne lepši obraz. A hlavne to bude 50".
2. 200Hz maju tie najvyššie modely LCD. Do 25000,- snaď len Philips 46PFL7007K.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Dermo33 3. 9. 2013 16:07

Ja sa teraz rozhodujem nad nejakou telkou okolo 800-850€ bez DPH, rozmýšlal som nad LG modelový rad 2013.

Parametre sú uhlopriecka od 46-50 palcov. Budem k tomu pripojené diskove pole s filmami. TV signál bude nejake magio, ale to vobec neriešim. Pozeram 90% Full HD filmy a TV signál minimalne manželka. Malo by to prehrávať čo najviac formátov. Kamoš má Panasonic G50 plazmu a má s týmto dosť problémy. Chcel by som aby to malo dobre 3D, ja viem ze to je kravina co ma bude bavit tyzden, ale mozno ma to chyti ;-) Je mi jedno ci to bude LED/Plazma, spotrebu neriešim. Mám doma 42 palcovu plazmu od Panasonicu ktorá má 6 rokov a som max. spokojny, len uz by to chcelo nieco nové. Toto sa dosť hreje :D

Kandidáti:

LG 47LA740S
Philips 46PFL7007K
Panasonic TX-P50ST60E
Samsung UE46F6800
Dermo33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 3. 9. 2013 16:23

Prave na na filmy bude plazma najlepšie riešenie. A 3D takisto. Akurat pri ST60 naraziš na tie formaty (to ale naraziš viac či menej a skôr či neskôr u každeho TV). Možno by to chcelo riešiť prehravanie externe a problemy sa vyriešia.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Dermo33 4. 9. 2013 08:03

No práveže externým zariadením to mám vyriešené teraz a popravde už mam na stole 4 ovládače čo mi dosť vadí. :) Problémom môže byť to že obývačka ma 50m2 a je dosť slnečná. Nerád by som bol aby cez den decká nadávali že sa na to nedá pozerať. Všade doporučujete ten Philips pred ostatnými LEDkami, čím to je? Mne sa designovo velmi páči modelová rada 2013 od LG. Len väčšina z vás tu má na to názor ako na Daciu Logan :D
Dermo33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 4. 9. 2013 09:00

Ked ti vadia 4 dialkove, preco si nekupis nejake univerzalne? Tie 4 hodis do skrine a budes pouzivat jedine a ovladat nim vsetko. Pocet dialkovych je preto argument, ktory nema ziadnu vahu.

Nazor na LG ako na Logan mame, pretoze to Logan je. Posledne dobre tv malo LG v roku 2011. Samozrejme spokojny mozes byt aj s tym LG, to ale neznamena ze sa neda nakupit lepsie. Ten Philips odporucame preto, lebo je za tie peniaze v ramci LCD proste najlepsi. F6xx od Samsungu aj to LG su tv o kategoriu horsie.

ST60 ma antireflexny filter a aj svietit uz dokaze viac ako minule modely. Zalezi kolko vela svetla je v tej miestnosti. Vela modelov LCD ma leskly panel, takze myslienka ze akekolvek LCD bude v tomto smere automaticky lepsou volbou nemusi byt tak uplne spravna.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod ferdoz 4. 9. 2013 09:19

Trošku off topic, ale reklama je to zábavná ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=4xQb9Kl-O3E#t=92
ferdoz
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka