Naopak, je to velmi jednoduché.. viz to, co jsem pak editoval. Tady opravdu není co řešit, vzhledem k podmínkám užívání co jsi psala, by byl nákup Ledky nesmysl. Sami to máme doma stejně.. večer filmy, sport apod... přes den nic, pseudo 3D a smart kraviny nezájem

Když to shrnu:
Televize běží často přes den, špatné světelné podmínky, běžné dívání, kvalita mě nezajímá .............. koupím Ledku.
Televize běží hlavně večer při filmech atp., rozdíl kvality vidím a zajímá mě ...... koupím plazmu.
Pokud chci plazmu, většinou volím mezi 42 nebo 50, případně větší.
Jakou? Panasonic. Žádným neuděláš chybu, buď bude obraz hodně dobrý nebo perfektní, ale určitě ne špatný (narozdíl od Ledek, kde řešíš milion problému s cloudingem, podsvícením, "přechody pixelů", plynulostí pohybu atd atd ...) Na jiné značky se nemá cenu dívat.. (krom Panasonicu dělá plazmy momentálně ještě LG a Samsung, kde ty dražší jsou slušné, ale nikdy nejsou lepší než Panasonic za stejnou cenu, tak to prostě je).
PS: souhlas s hexxisek. Pokud do toho těch 20 chcete dát, viz můj odkaz na konkrétní shop. Stačí se ozvat ohledně ceny. Vím to, protože mi ji tam minulý týden za 20500,- nabízeli. Postavte vedle toho doma jakoukoliv ledku třeba za 40tis a ten Panasonic ji kvalitou obrazu zadupe.
PPS: hlavně se neříď tím, co vidíš v obchodě ! To je nejčastější chyba "běžných lidí" když jdou kupovat tv. Světelné podmínky jsou tam úplně jiné, stejně tak rozměrově, nehledě na nastavení televize a kvalita signálu. To je zkrátka hrozně moc proměnných na to, aby z toho šel udělat nějaký smysluplný závěr.