Víťa28 píše:Nemusíš hned na mě takhle, já se tu jen slušně ptám a ten philips 100Hz není ani náhodou, s tím obrazem už můžeš mít pravdu Ty, ale v ložnici na občasný dívání si myslím, že rozdíl nebude nijak extrémní, ba naopak podle druhu podsvícení. Navíc s pomalým procesorem jsi na háku v dnešní době, nestačí Ti je grafika, tím teď nemyslím jen obraz, ale i ostatní aplikace.
A jsme doma, ono jde spis o aplikace nez o obraz:-)
Jinak te muzu ujistit, ze ac mam lonsky procesor, tak na haku nejsem, obraz je naprosto v poradku:-) a jak rychle se spouti angry birds, predpoved pocasi nebo cvicme v rytme jsem nezkoumal, takze procesor neresim
A jeste male PS: ja i ostatni chceme jen pomoci na tvou zadost o radu a uz prvni odpoved ti radila vice nez dobre, pokud sis ale prisel jen obhajit svuj vyber,tak si asi na spatne adrese, protoze ty dve televize krom toho, ze jsou to nove modely, tak nemaji zadne plus...
(A co se tyce reklamy, dam ruku do ohne, ze 90℅ lidi, co tady odpovedeli maji doma jinou znacku a jiny model, tedy jen te chteli zachranit od pruseroveho obrazu)