Tak už nevím v čem je problém, když jsem vstal, v Serviio TV nebyla.
Když jsem se pokoušel dostat do nastavení routeru (neúspěšně), tak jsem zapnul tv, najel znovu na smart hub , dal jí poslední šanci, tak jsem najednou v tv viděl nasdílené filmy (sice ne ve složkách, ale byly tam). Co je záhadou - samsung link na pc vypnutý (v systémové liště je šedá ikona, což podle infa z webu samsung(
http://help.content.samsung.com/csweb/f ... o#F_120203) znamená, že nejsem připojený k síti..). Zřejmě jsou věci mezi nebem a zemí, které mi nejsou přány, abych znal...
Nyní se zobrazila TV i v Serviio. Problém je ale dále v TV, resp. asi v monopolu Samsungu, protože když zvolím možnost Smart Hub->Nedaleká zařízení->Počítač...tak se objeví informativní hláška, ať použíju Samsung Link a přes to nejede vlak. Celkově mi to netrhá žíly (teď, když už to jede, ikdyž pro mě stále nevysvětlitelným způsobem, když jsem od včerejška nic nezměnil), ale zajímalo by mě jestli se to dá nějak obejít a používat i Serviio, přeci jen ne každý se spokojí s tím, že to jde a o zbytek se nezajímám..Už jen proto,že vím, že přes Serviio by se i nějakým způsobem daly streamovat URL adresy, kde se občas dívám na anglickou fotbalovou ligu..
-- 1. 1. 2014 12:18 --A v neposlední řadě doufám, že přes Serviio se taky v TV bude ukazovat adresářová struktura, nebo se pletu a je pro to potřeba MMC?