Mám 47LA860V asi měsíc a jsem celkem spokojen. Dříve jsem měl malou CRT a oproti ní je to velký krok kupředu

TV signál beru primárně ze satelitu (Astra 23,5 a 19,2), jako zálohu mám i DVB-T ale "živou" televizi téměř nesleduji, hlavním zdrojem jsou filmy z webu... Tady je pár rychlých bodů:
Klady:
+ triviální instalace, včetně připojení do sítě (wifi i drát); jednoduché používání síťových funkcí, např. Skype, YouTube, Picasa
+ z mého subjektivního pohledu solidní obraz. Používám standardní profil zobrazení jen s vypnutými "vylepšovátky" obrazu typu local dimming atd. Uživatelské profily obrazu se mi zatím nepodařilo rozumně (= lépe) nastavit. Panel je docela rychlý, těžko říci, jestli má 200Hz, 100 má ale určitě. Při sledování nemám nikdy úplnou tmu, takže černá mi přijde rozumná. Při pohledu z boku obraz pochopitelně šedne ale tohle jsem vyřešil kloubovým upevněním na zeď (dodávaný stojan lze ale také do jisté míry natáčet)
+ vzhledem k tenkému provedení celkem přijatelný zvuk - ve srovnání třeba s šestkovou řadou LG; stejně ale uvažuju o nějakém soundbaru
+ zatím jsem nenarazil na formát souboru, který by TV nepřehrála
+ perfektní ovladač Magic remote (i když jsem za cca 400,- dokoupil i klasický ovladač, některé funkce se s ním ovládají rychleji - na jedno tlačítko)
Zápory:
- relativně pomalé přepínání satelitních programů (cca 2-2,5 sekundy). To ale bude spíš vlastnost CA modulu a karty (SMIT + Skylink), u DVB-T je to v pořádku
- v programovém průvodci se nezobrazuje TV program u všech naladěných stanic, resp. se info u některých stanic doplní až za dlouhou dobu. Přitom v HD rekordéru je seznam programů na x dní dopředu v pořádku a aktuální
- nejde (nebo jen neumím) libovolně přizpůsobovat velikost obrazu při přehrávání z disku, často koukám na černé pruhy buď nahoře a dole nebo po stranách
- disk pro nahrávání pořadů je naformátovaný tak, že ho pod Windows není vidět. Pod Unixem by to pravděpodobně šlo ale stejně nepředpokládám, že by pořady nahrané televizí šly přehrát někde jinde. Řeším to tak, že mám k TV připojeny dva disky, jeden na nahrávání a druhý běžný NTFS na filmy z netu atd.
- při nahrávání pořadu na disk není možno sledovat jiný program a to ani z jiného tuneru - nejde např. nahrávat ze satelitu a dívat se na DVB-T
- ovládání gesty přes kameru je jen legrácka do počtu, po poslední aktualizaci fw sice funguje lépe ale je prakticky k ničemu