No , bez prostudování alespoň interaktivního návodu to nepůjde. Máš ho v televizi .Nebo si ho stáhni ze SONY CZ a vytiskni. Pak musíš upravovat prametry dle tvého vkusu . Posílám ti odkaz na stránky kde se lidé informují o tomto panelu již na 120 stránkách.
http://www.avforums.com/threads/sony-w6 ... 4/page-107-- 14. 2. 2014 10:48 --Nastavení obrazových parametrů je na nich v desítkách variant ,prostě co oko to názor i varianta. No a pak přijde automatická aktualizace softu v televizi od výrobce a může to být všechno jinak. Mě na Sony 685 dokonce přibyl řádek :,,Nastavení rychlosti odezvy zobrazení,, a očividně se zvýšil parametr kontrastu , takže jsem musel vypnout pokročilé zvyšení kontrastu a i ten samotný stáhnout z 98 a 86.
Tím chci jen říci ,že to laborování s obrazovými daty ti může trvat klidně i měsíc a nemusí to ani pak vyhovovat celé rodině. Moje paní si už jako počítačově zdatná v nastavení zřídila svůj ,,pohledový,, režim v režimu KINO který , já ovšem přepínám hned jak přídu domů.