Já se s tebou nechci dohadovat. Podle tvého tvrzení bych musel měřit všechny modely tv jestli jsou horší/lepší aby to pro tebe mělo vypovídající hodnotu jakou chceš.
Já toto téma založil, dobrovolně z vlastní zvědavosti jsme vyprodukovali toto měření a jako formu důkazu jsem ho ukázal světu

. To že je to pro tebe jako důkaz málo, je tvůj problém. Aspoň něco mám, ten kdo tu jen tlachá bez čehokoli v ruce, jsi ty, pane.
Mě tedy přijde logické, že pokud je v tv cca 100 parametrů se stupnicí, díky kterým je možné dosáhnout takřka referenčních hodnot, oproti určité toleranci z výroby, tak je velmi, ale VELMI nepravděpodobné že budeš mít kus se stejnou kombinací nastavení.
A tuto logiku jsem nedávno podložil měřením, které to potvrdilo (strana 2). To, že to popíráš s argumentem že je to důkaz pro konkrétní kus, nikoli pro typ, řadu, obecně, je k smíchu.
To by potom mohli toto "optimální nastavení" aplikovat přímo u výstupní kontroly a bylo by vymalováno. Achjo chlape, když si mi pomáhal před lety vybírat LCd philips tak sem o tobě měl mnohem vyšší mínění.
Tímto končím s argumentací proti tobě, není třeba právních kliček, stačí jen selský rozum.
Wharfedale 10.7, 10CS, 10.1, Velodyne SPL-800r, Denon AVR-1713, Panasonic TX-P55ST60