Sharp LC-40LE540E coby monitor

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Elara 27. 1. 2014 11:08

Ahoj, rodiče mají tuhle televizi, mají k ní připojený počítač, někdy jí využívají jako televizi, někdy jako monitor.

Poslední dobou televize dost zlobí, nefunguje kupříkladu nahrávání, tak jsme do počítače nainstalovali starou TV kartu. Televizi používáme jako monitor, a napadlo nás, že signál budeme přijímat ne přes HW televize, ale právě ré staré karty. Na PC je Win7.

Ale je to problém, obraz nejde vůbec, a zvuk se hodně trhá, když navíc spustím SW pro tu televizi z karty, tak mi to i samo oznámí, že se zvukovým zařízením je problém.

Když jsem koukal na správce zvukových zařízení, tak mi to tam zobrazí jako hlavní zařízení (žádné jiné pod tím není) Sharp HDMI, ale jako podsložku právě tu kartu pro televizi do počítače, nVidii.

Co s tím? Podle mě ty Wokna furt cpou pro vyuívání zkuvu reproduktory z TV, namísto toho, aby využili zvukovou kartu integrovanou do té TV karty. A na zvukovou kartu integrovanou na základní desce PC to přepnout nejde. (ani se mi tam nezobrazí)
*Lihovou fixu z natřeného plechu odstraníš brzdovou kapalinou, ale nezapomeň ji omýt vodou, protože by začala leptat i původní nátěr.
*Fleky od měděnky odstraníš 5mm tlustými plátky citronu, položenými na dané místo přes noc - odzkoušeno na oblečení.
Elara
Kolemjdoucí