od stormborec 22. 2. 2014 11:19
Četl jsem jenom ten obsah pod názvem, komentáře ne - to nemá cenu, stejně jako hodnocení na CSFD nemá cenu sledovat - něco je dobrej film - a má dobrý hodnocení, něco je dobrej film a má blbý hodnocení ; něco je sračkoidní film a má dobrý hodnocení, něco je sračkoidní film a má blbý hodnocení.
Dokonce jsem si někdy proklikával profily lidí co hodnotili nějakej film tak jak to vidím já a stejně mezi svými oblíbenými filmy/seríály měli většinou takový co vůbec neodpovídají mýmu vkusu.
Buhužel je to tak, že 99% filmů se ani nepřiblíží úrovni povedenýho dílu nějkaýho dobrýho seriálu. Filmy jsou většinou jenom seriály roztahaný ze 45 minut na 90 minut.
-- 22. 2. 2014 11:24 --
Ty pruhy můžou vadit, pokud je to IPS panel, nebo pokud je to palzma a má zapnutou ochranu proti vypalování. Pak to může vadit, když tam je ambilight. U OLED bez ambilightu by to nikomu určitě vadit nemělo - spíš naopak - lepší když je děj ohraničený černým pruhem, než podstavcem nebo kabelem.
-- 22. 2. 2014 11:30 --
Četl jsem někde, že tak nějak podobně "vzniká" obraz na ČT24. Vezmou záznam z té jejich pravěké kamery (na novou nemají - paltíme jim jenom 7 mld. ročně) - ta kamera prý "natáčí" 4:3 PAL - takže to prý zazůmujou na 16:9, čímž ztratí část vertikálního rozlišení a pak to doostří, že každá osoba má kolem hlavy centimetrovej obrys. No a ještě třeba v takovým Hydeparku jsou 2 kamery, jedna dělá fialový xichty (host) a jedna zelený (moderátor). Ale neberte to za ty prachy ...
LG 32LH5000 (2009) 120Hz, IPS EEFL
Samsung 40NU7192 (2018) 60Hz, VA LED