Asi to stejně propojím kabelem. Zvuk přes bluetooth se nemůže rovnat kabelu. A dám lištu nebudu nechávat zazdívat, dělají celkem hezký lišty tak po středu povede lišta v barvě tv i kina
Ahoj, tak nakonec je ve hře UE55F7000 za 39tis a UE55F8000 za 46tis... Myslíte že stojí za to připlatit 7tis na řadu 8? smart funkce nepoužiji, ani satelnitní tunery a vše možné... Díky
Ahoj, zatím jsem jí jen zkontroloval a nezkoušel. Zapnu jí až tak za měsíc... koupili jsme větší byt, kde děláme kompletní rekonstrukci a čekám až bude hotový a pak jí hned nainstaluju. Už čekaji se soundbarem v krabici na odzkoušení Ještě musím koupit 3D BD přehrávač, to vezmu PS3 jednoznačně...
já nepotřebuji nic vracet... viděl jsem jí puštěnou a dostatečně jsem si jí prohlídl a zkusil... a co se dá dělat, je za výprodejovou cenu 40tis a já k ní dostal tablet zadarmo, který jsem prodal za 4tis. Vyšla mě teda na krásných 36tis
V tom pripade ok. Myslel jsem, ze si ji doma vubec nepoustel. Minimalne clouding ci banding by se mel "vyzkouset" hned. Jinak ať tv slouzi. Cena je to slusna