Dobry den, potreboval by som poradit zajtra v Trnave otvaraju jednu novu predajnu elektro a v letaku ponukaju tuto TV za 499 euro, je to model 2012 so zobrazovacou frekvenciou CMR 400Hz... oplati sa to? Pretoze som uz dlhsie rozhodnuty pre minulorocny model UE46F6400, ktory je o cca 100 euro drahsi. Co vy na to, ktora TV je na tom obrazovo lepsie? Na TV sa budu pozerat vacsinou tv programy v SD kvalite z 3,5 metra .
Samozrejme ze aj pre HD vysielanie, HD video, smart tv... len asi toho SD signalu bude vacsina, momentalne mam CRT 72p, TV u nas bezi prakticky cely den. Ide o to ci sa oplati priplatit 100euro za tu f6400 ... rozpocet by som na to mal (rozpocet 600 euro)
Na SD vysielanie bude vsetko horsie ,ako to tvoje CRT (skrz kvoli uhlopriecke, potom kvoli technologii a za dalsie kvoli vstupnemu rozliseniu vs rozlisenie panela) Na HD vysielanie bude vsetko lepsie, ako tvoje CRT (skrz kvoli uhlopriecke, kvoli vstupnemu rozliseniu vs rozlisenie panela) ES6900 vs F6400 je obrazove +/- to iste.
Diky za reakcie, zajtra by som to chcel ist omrknut do predajne. A s cloudingom je to ako u es6900, niekde som cital ze je to loteria ako u f6400 ... ale to je asi u vacsiny LED TV treba natrafit na dobry kus ze...