TV i na hry kolem 13000kc

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod David125 5. 4. 2014 11:56

Zdravim, projel jsem temata a nic mi nepomohlo, tak zakladam tento, nesleduju vubec vyvoj TV a chystam se koupit si TV a nerad bych sel nekam do obchodu a koupil neco co mi prodavac nakeca, chapu, ze asi se v tom vyzna, ale taky rekne asi vsechno aby prodal (treba se pletu) zpet k tematu. Predstavu mam, ze bych chtel TV kolem 13k, "nejvetsi" mozny rozliseni pro hrani na PS3, sledovani filmu z flash nebo externiho disku ve full HD, rad bych sledoval i v HD videa z youtube bez sekani. Dekuju :)
Naposledy upravil David125 dne 5. 4. 2014 21:36, celkově upraveno 1
David125
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 5. 4. 2014 12:24

Full HD je vzdy Full HD, nebo jsi tim rozlisenim myslel uhlopricku?? Jinak na hrani je dulezity input lag. Takze pohledej na netu review, ktere tuhle hodnotu uvadeji... jinak si urcite spatne hledal i zde, podobnych temat tady je. A kdyz budes i lepe hledat, tak budes vedet jak realne jsou tve pozadavky
sibelius81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod David125 5. 4. 2014 12:39

ok diky :) jo a myslel jsem tim uhlopricku, omlouvam se za preklep
David125
Junior

Odeslat příspěvekod Rafin 5. 4. 2014 13:02

Pokud ti nevadí plazma, tak přesně do tvých požadavků se trefuje tolikrát tady jmenovaná LG 50PN6500 http://plazmove-televize.heureka.cz/lg-50pn6500/.
Co se týče hraní her, měla by být bez problémů.
Na přehrávání filmů z flash nejideálnější, co se týče podpory formátů a titulků.
Rafin
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 5. 4. 2014 16:57

Rafin, ses si jist, ze ma nizky input lag?
sibelius81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 5. 4. 2014 18:44

David125 přejmenuj si název vlákna - porušuješ pravidla fóra!

-- 5. 4. 2014 19:45 --

Rafin víš, které hry hraje, tudíž víš, že se mu na LG plazmě opravdu neobjeví vypálení?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Rafin 5. 4. 2014 20:34

Už nevím kde, ale jak jsem ji studoval, tak jsem někde četl, že na hry co se týče IL je na tom dobře, ale ruku do ohně za to nedám. Chtěl jsem tam dopsat, ať si to kdyžtak ještě radši dogůglí, ale zapomněl jsem to napsat:-).

mgx: To samozřejmě nevím a proto jsem psal, jestli mu plazma nebude vadit = nevadí blikání a jiné neduhy plazem + statické obrazy některých her. Je fakt, že ne každý asi zná neduhy plazem, to jsem možná mohl doosvětlit,nbeo-li varovat.
Rafin
Junior

Odeslat příspěvekod David125 5. 4. 2014 21:56

Ja s plazmou nemam zkusenosti :) doma mame jen LEDku, jedna pani mi v obchode nabizela mam takovy tuseni, ze LG 42LN575S podle toho jak hledam i cena by sedela. Dnes u znamyho sem se byl podivat na Panasonic TX-L42E6EK, takze se ptam asi konkretne, kterou by jste doporucili ohledne toho hrani her. Jinak nvm jestli vam to pomuze, hraju nejcasteji COD Black Ops 2 nebo GTA5, ale myslim, ze plazmu bych vyloucil radsi. Myslim, ze neco lepsiho bych asi nenasel, libi se mi, ze ten Panasonic podporuje hned YouTube, Facebook aplikaci, ale nvm jeslti je to vyhoda
David125
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 6. 4. 2014 06:15

Ak nie plazmu tak na hranie rozhodne Sony, napr. 42W655. To ma nizky lag.
Youtube, Facebook atd. ma kazdy jeden TV ktory ma Smart, vratane plaziem.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod David125 8. 4. 2014 19:30

Takze to Sony bude nejlepsi volba jo? :)
David125
Junior