Televize do 25 000 na filmy v 1080p???

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Bbronx 28. 6. 2014 21:59

Zdravím potřeboval bych poradit co v této ceně vybrat. Co jsem se zatím díval tak se mi líbilo toto (uhlopříčka přes 100cm a 3D by bylo fajn) bude k tomu připojeno asi jen blu-ray přehrávač možná PC:

http://www.alza.cz/55-philips-55pfl4508k-d509112.htm

http://www.alza.cz/47-philips-47pfl7008k-cerna-d410243.htm

Samsung prosím ne - mám na něj averzi
Bbronx
Junior

Odeslat příspěvekod Bbronx 29. 6. 2014 09:57

Aha a jaké má výhoda plazma od ledky???
Bbronx
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 29. 6. 2014 14:56

Bbronx Philips 7008 je určitě obrazově dospělý model, navíc se zajímavým zvukem a Ambilightem ve třech stranách. Uživatelé si stěžují na problémovost FW. Netuším, jak je to nyní. Většina problémů se ale týká přehrávání přes USB, kdy se u méně využívaných kodeků objeví restart. Část lidí také zmiňuje pomalejší menu. Což je spíše individuální záležitost - menu je takové animovanější. Záleží na každém. Zda odzkouší/neodzkouší.

Test modelu 7008 (resp. 7108) na avmania.cz.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Bbronx 29. 6. 2014 18:29

V čem je lepší ta led od tý plazmy co byla doporučována???
Bbronx
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 29. 6. 2014 22:02

Ten philips je drahy, na to co ponuka.. Okrem ambilightu nema v nicom navrh a ta pomalost menu je strasna.. Za tu cenu by som tadsej kupil 50ku sony 805..
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hexxisek 30. 6. 2014 07:42

Ta plazma tady byla nejlepším doporučením.
Proč? uniformita podsvícení, hluboká černá, vysoký kontrast, s profesionální kalibrací dosahuje v současnosti nejlepších obrazových výsledků....atd je to pořád dokola :) Ber plazmu dokud je protože další rok už nebudou, tohle jsou výprodejový modely za skvělou cenu dostaneš dá se říct referenci, na kterou se ani nejlepší LCD bohužel nechytaj
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dagy2 30. 6. 2014 07:50

bbronx tak chceš vedieť v čom je lepšia plazma od LCD alebo v čom je lepšia LCD od plazmy? :D
Táto otázka je ekvivalentná tomu, či bolo skôr vajce alebo sliepka. Nájdi si hociktoré vlákno LCD vs.plazma a tam uvidíš že hlavne každá líška si svoj chvost chváli. Sú to dve rozdielne technologie a teda aj výsledky sú dva - pozitívne aj negatívne.

ako píše hexxisek je to stále dokola. blikanie plazmy, vypalovanie plazmy, topné teleso plazmy, pískanie trafa, neskutočná spotreba, nemožnosť sledovať v presvetlenej izbe, odrazy v skle obrazovky, verzuz mazanice LCD, clouding LCD, nečerná LCD...
Dagy2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bbronx 30. 6. 2014 09:15

Tak zatím bych vzal asi tu 50tku od sonyho 805. Plazma se mi moc nechce brát kvuli tomu jak topí a navíc je to energetická třída C.
Bbronx
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 30. 6. 2014 10:40

majkom píše:Ten philips je drahy, na to co ponuka.. Okrem ambilightu nema v nicom navrh a ta pomalost menu je strasna.. Za tu cenu by som tadsej kupil 50ku sony 805..

Koukám, že jsi ho viděl na vlastní oči a porovnal sis ho se Sonkou. Mimochodem, Sonka taky nemá zcela nejrychlejší menu o jeho přehlednosti pro BFU ani nemluvím. Bbronx porovnej si je sám. Menu a jeho rychlost jsi schopen v obchodě porovnat. Samozřejmě se nejdříve na webech obou společností zajímej o poslední dostupný software a ověř, zda ho mají už i Tebou posuzované televizory.

Doporučovaná plazma patří ve své kategorii jistě k tomu velmi dobrému, o tom není třeba dlouze diskutovat. Jen půjde o preference. Někomu prostě ono typické zobrazení může vadit.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod hexxisek 30. 6. 2014 13:53

topí? boha vy děláte jako by to byl přímotop %) mě doma topí zesilovač, ps3, komp, žárovky, když peču v troubě a co? to mám všechno vyházet z okna?? :D debilní argument...o energetické tříde ani nemluvím, když před 4-5 lety frčeli trubkový LCD který při 32" žrali 180W tak to nikoho nijak nerajcovalo...a když má dnes 50" plazma 150W tak div vás nevezou na pohotovost....beru blikání, bzučení a svítivost (která ale ve většine případu dle THX stačí) ...ale výše zmíněné? omg...
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bbronx 5. 7. 2014 23:10

Tak si to tu pročítám a zjistil jsem že od T-Mobilu mám slevu na elektro Sony 23% jakou telku byste vybrali od týhle značky a rád bych to přidělal na stěnu a nevím jestli tady ten Sony model co někdo zmiňoval jde přidělat. díky chlapi a cena furt kolem 25 000. Zařizuju byt tak hledám to nejlepší v týhle ceně.
Bbronx
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenda.miky 6. 7. 2014 13:09

Pořád platí to co jsem postoval výše ;-)
Zdenda.miky
Junior

Odeslat příspěvekod Bbronx 6. 7. 2014 13:29

ale co když nechci plazmu?
Bbronx
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenda.miky 6. 7. 2014 13:42

No,Tvé argumenty jsou dost iracionální,Hexxisek ti důvody popsal výše.
Nechtít plazmu kvůli spotřebě je nesmysl,neboť za míň peněz poskytne lepší obraz než Lcd.Samozřejmě i plazma má své neduhy,ale o tom se už tady napsalo víc než dost...
Zdenda.miky
Junior

Další stránka