Výběr ideální tv do 42"

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tomer01 14. 10. 2014 19:02

Zkuste mi, prosím, doporučit dle níže uvedeného popisu vhodnou tv.

Úhlopříčka kolem 42", cena do 15000,-, senzor okolního osvětlení - automatická regulace jasu, výborné pozorovací úhly, jednoduché nahrávání na USB, matný displej, kvalitní a plynulý obraz i při sledování sportu, bezdrátová technologie pro připojení k notebooku a spuštění filmu po síti, co nejširší příjem signálů tak aby bylo možno "naladit" bezproblémově TV . Konektory dobře umístěné, tak aby nebyl problém, kdyby měla být tv na zdi..
Design tv kov, stříbrná barva..

Nevyžaduji 3D a ani prohlížeč pro internet.
tomer01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ...drát 14. 10. 2014 19:48

ja osobne o takej neviem,hl. matný displej bude problém
...drát
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomer01 15. 10. 2014 04:30

Prosím alespoň o doporučení nějaké obdobné.
tomer01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomer01 15. 10. 2014 16:00

Díky za tip, mrzí mne však že nemá žádné "motion-enhancing technologies" to považuji za podstatné...

tedy funkci pro optimalizaci sportovních pořádů - rychlého pohybu..
tomer01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stormborec 15. 10. 2014 18:20

Ne že bych to doporučoval, ale když 42" za 15tis. - tak tady jsem zrovna četl recenzi na jednu takovou:
http://www.digizone.cz/clanky/sharp-lc- ... ni-penize/

Jinak asi neuděláš chybu s:
http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-40as640e/
nebo:
http://3d-televize.heureka.cz/samsung-ue40h6200/
LG 32LH5000 (2009) 120Hz, IPS EEFL
Samsung 40NU7192 (2018) 60Hz, VA LED
stormborec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomer01 17. 10. 2014 22:28

Proč 3D? Psal jsem, že chci bez..
tomer01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 18. 10. 2014 06:13

tomer01 píše:Díky za tip, mrzí mne však že nemá žádné "motion-enhancing technologies" to považuji za podstatné...

Podstatne to nie je, vacsinu casu to aj tak budes vypinat lebo sa na to nebude dat pozerat. Podstatna je pre pohyb hlavne obnovovacia frekvencia.

Preto ti odporuca 3D, lebo v tejto kategorii uz vela modelov s kvalitnym obrazom bez 3D nie je. Je to skor vynimka takze vyber je skoro ziadny. Pouzivat to predsa nemusis.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod tomer01 18. 10. 2014 16:25

?? nějak tomu nerozumím? proč 3D? když nechci 3D? chci kvalitní obraz
tomer01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 18. 10. 2014 16:31

Kdybys věnoval více času výběru tím, že si projdeš milionpět podobných vláken s dotazy zde na fóru, zjistíš, že odpověď získáš velmi rychle. Kvalitnější TV mají povětšinou automaticky i 3D a SMART. Obě funkce část lidí nechce, ale chce kvalitní obraz. No tak se musí spokojit s tím, že tam prostě budou, ale nemusí být využívány.

Stačí?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 18. 10. 2014 17:22

tomer01 píše:?? nějak tomu nerozumím? proč 3D? když nechci 3D? chci kvalitní obraz

Pretoze v dnesnej ponuke nenajdes TV s kvalitnym obrazom ktore by nemalo 3D. Tak preto. Uz rozumies?
To Sony je asi jedine. Ak neratam plazmy.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod tomer01 19. 10. 2014 09:17

Hm těžko uvěřit, že TV bez 3D nemají kvalitní obraz..
U té Sony Bravia KDL-42W706 píše recenzent na heuréce, že při pohybu nestíhá... :-(
tomer01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 19. 10. 2014 10:34

Kvalita bývá viděna individuálním pohledem. Někomu stačí méně, pak nalezne možná i něco bez 3D. Většina se pak spokojí s implementovanou funkcí, kterou nevyužije. Z druhé strany - proč Ti to tak vadí, vždyť 3D nemusíš používat?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 19. 10. 2014 11:54

tomer01 píše:Hm těžko uvěřit, že TV bez 3D nemají kvalitní obraz..
Tak hladaj ked taky najdes. Proste na trhu nie je non 3D televizor ktory by obrazom konkuroval televizorom s 3D. Jedine ze pouvazujes o nejakej plazme. Ci veris, ci nie taka je realita.

Takisto nechapem preco ti to tak vadi ze nejaky Tv 3D ma. Rozpocet ti to nenavysi a pouzivat to nemusis. Tak nechapem kde je problem?
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod tomer01 20. 10. 2014 16:16

Jsem tady a píši zde s cílem toho, aby mi bylo doporučen konkrétní model od zkušených osob. Daný model by se měl, co nejvíce přiblížit zadání, jaké jsem uvedl v prvním příspěvku.

Pokud tvrdíte, že TV s 3D má lepší obraz a cenově 3D nenavýší rozpočet, pak prosím uveďte konkrétní model. Byla tady doporučena TV bez 3D: Sony KDL42W705B LED TV, která má určité parametry, funkce atd. Pokud existuje za stejnou nebo nižší cenu TV s 3D, která má znatelně lepší obraz a stejné funkce (konektory, zvuk, smart..) než Sony KDL42W705B, pak prosím o uvedení dané TV ať se můžu rozhodnout pro tu s 3D. Takhle jen tápu ..
tomer01
Kolemjdoucí

Další stránka