Jsou tady dvě věci - malá úhlopříčka, na které bude problém číst titulky apod. - každý musí zvážit sám, jestli tohle řeší - já třeba filmy s titulky rád nemám.
Samozřejmě, že lze uvažovat i o větší než 32", ale co z toho plyne? = bude to TV bez interpolace pohybu - já bych třeba nesnesl sledovat na LCD trhaný pohyb, na té plazmě nevím, jak se to jeví doma, ale v obchodě to taky nebylo plynulý na těch levnějších a navíc plazmu je potřeba vidět aspoň v obchodě - protože některým lidem (včetně mě) BLIKÁ.
Větší úhlopříčka / sezení blíž u televize - aspoň mně - zatěžuje oči víc, než menší televize, kde navíc není tolik vidět neostrost nekvalitního obrazu.
Prostě je to volba když to vezmem do 10 000 Kč: v případě LCD - buď větší z nižší řady - z toho plyne horší zpracování obrazu, které navíc vynikne na té velké ploše nebo menší z vyšší řady, kde bude obraz kvalitní ale menší - tady je asi jediná možnost - Samsung UE32H6200, nic jinýho kvalitního se ve 32" nevyrábí (100Hz panel).
A nebo pak plazma - asi ta od LG, kde se to vejde do původního rozpočtu + bude 42", ale je tam nižší rozlišení, může vadit blikání a neplynulost obrazu
-- 2. 11. 2014 20:22 --Pak ještě existuje tenhle 100Hz Sharp:
http://3d-televize.heureka.cz/sharp-lc-39le650e/ale nějaká sláva to nebude