HbbTV - testy ČT s uživateli na jejich zařízení

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 22. 9. 2015 18:11

Možností je jistě víc, včetně určitého přetížení sítě ve chvíli, kdy cosi podobného testuješ. Proto bych doporučil využít kabel a test opakovat ve chvíli, kdy zřejmě není Tvé připojení k síti vytíženo ostatními uživateli (agregace). Což s nejvyšší pravděpodobností nebude mezi 17 - 22 hodinou večerní.

Samozřejmě se lze zamyslet nad prací routeru. Mimochodem, pokud jsem nepřehlédl... co využíváš za router? Přesný typ a označení?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod foxfox (novy) 23. 9. 2015 07:10

Takže dnešní ranní test nepřinesl zlepšení...zkoušel jsem to v 7:00, kdy většina uživatelů naší kabelovky ještě spí, nebo už hákuje v robotě. Takže mezi "podezřelými" je router TP-LINK TL-WR 542 nebo taky modem EPC3212 od Cisco. No a dál už jen kabel...
No uvidíme, co přinese budoucnost.
foxfox (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod brzdil987 23. 9. 2015 19:15

Me to pred mesice bezelo nadherne (mimo 4k) a pred dvema tydny se to video zaclo sekat, resp.dlouho nacitalo. Vyp/zap modem od UPC a bezi zas v pohode.
brzdil987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod foxfox (novy) 24. 9. 2015 09:51

Dneska jsem zkusil vyřadit router a připojit LAN kabel z TV přímo do modemu CISCO a stav je stejný: všechny testy bez problémů kromě 4K (poslední 3 testy, zvuk v pohodě, obraz se pořád načítá).
foxfox (novy)
Junior

Předchozí stránka