TV 48-55",max cca22tisíc

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod matelko 2 1. 3. 2015 19:04

xdevon píše:nechápu proč mi tak mermomocí podstrkuješ tyto prodejny, jak už jsem napsal,nejsou pro mě věrohodné.
navíc, koupě bude přes firmu, takže jen obchody tsb,alza, z nikama jinama firma nenakupuje.¨
proto jsem napsal,že tyto prodejci nejsou adekvátní.

:-) Chtěl si poradit TV. To jak ji koupíš už je tak nějak na tobě. Možná jsem k tobě přísný, ale je to tak. Přeci po Ryanovi nechceš aby obíhal prodejny a hledal ti je. :-)

Někdy to prostě není tak, že si vzpomeneš a máš to hned. Dostal si doporučení a zkus taky vyvinout trochu aktivity. Nebo můžeš vybrat modely které jsou podobné a mají je i tam kde si ochotný nakupovat. O:-)
matelko 2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xdevon 1. 3. 2015 19:18

když si budeš chtít koupit telefon,který víš,že už byl pravděpodobně vyprodaný a najdeš na internetu obchody,které mají na heurece špatný ohlas,málo hodnocení,v diskuzi se dočteš,že sice mají napsané v popisu,že prodávají cz distribuci,ale pravdou bude šedý dovoz. už ti tady nemusím vypisovat,jaké to je,když takové zboží budeš chtít reklamovat....
koupil by sis takové zboží v konkrétním obchodě?????

to samé si myslím o těchto obchodech.

tím pádem,když jsem napsal,že tyto obchody pro mě nejsou vhodné,abych tam nakoupil,tak tím pádem to nikde jinde neprodávají.tak jsem čekal,že mi bude nabídnuta alternativa v podobě jiného modelu,který je unás na trhu dostupný,nebo alternativa u jiného výrobce.ale snažil sem se být optimistický,že mi to poradíte,jaký vhodný model vybrat místo 6900.bohužel tomu tak není.
xdevon
Junior

Odeslat příspěvekod matelko 2 1. 3. 2015 21:03

Já bych na to hodnocení obchodů až tolik nespoléhal, problém může nastat i u velkých obchodů i když je to méně pravděpodobný.

Pokud se bojíš tak ti radil třeba tu Sonku nebo zkusit jinou úhlopříčku. Někdy musíš udělat kompromis.
matelko 2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xdevon 1. 3. 2015 22:05

a co Samsung UE50H5570, Sony Bravia KDL-50W805B, Sony Bravia KDL-50W815B
LG 49UB820V,LG 50LB650V
nebo jít do menší úhlopříčky :/ Samsung UE48H6650,Samsung UE48H6470
xdevon
Junior

Odeslat příspěvekod matelko 2 1. 3. 2015 22:26

:-) V tomhle ti poradí spíš Ryan ten má opravdu dobrý přehled. Já jen vím, že už máš ve výběru LG který má na rozdíl od Samsungu (VA) jiný typ panelu IPS a z toho vyplývající rozdíly v obrazovém podání. Mě osobně vyhovuje spíš IPS, hodně lidí zase preferuje VA. Možná by neškodilo kdyby jsi měl čas projít obchody a kouknout se na rozdíl mezi nimi na vlastní oči. Ber to však s rezervou mají na vystavených TV nastavený obchod a tím dost vyhnaný barvy.

Určitě je dobrý aby měla 100Hz panel a pokud jsem dobře pochopil tak jestli chceš Samsung a satelitní tuner tak má na konci typového označení 70. Což by splňoval ten Samsung UE48H6470. Myslím, že ty dva palce už není tak velký rozdíl.

Já už musím do práce, zkus si zadat jeho název tady ve fóru a třeba se o něm něco dozvíš bližšího.
matelko 2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 2. 3. 2015 07:41

xdevon píše:nechápu proč mi tak mermomocí podstrkuješ tyto prodejny,
Ja ti nic nepodstrkujem. Kde ti tam pisem ze to urcite odtial kup? Tak si nevymyslaj.
Uprimne, mne je srdecne jedno co a odkial si kupis. Ja len nerozumiem tym tvojim argumentom, pretoze nemaju logiku, su hlupe a nie su nicim podlozene. Obzvlast ked si ani so ziadnym obchodom nekomunikoval ci a v akom stave ten tovar maju. A odsudil hned na zaklade neviem coho. Asi sotva bude kazdy z tych 6-tich ci kolkych obchodov neseriozny tak ako predpokladas. Plus to ze ti to odniekial nechces kupit neznamena ze tie TV neexistuju ako si pisal nazaciatku. Ten tovar je rovnaky nech by si ho kupil kdekolvek.

Kazdopadne. Alternativu si dostal, napr. spominany Sony 705. Ak chces silou-mocou aj 3D tak vyssi model W805/815. 5-kovy Samsung sa neoplati kedze rozpocet ti dovoluje kupit lepsie TV a tie LG co si spominal nestoja za rec.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod xdevon 2. 3. 2015 12:23

tu první část jsi si mohl už odpustit.nezlob se na mě,ale já ti napsal,že z takových obchodů to kupovat nechci.tak jsi mě mohl pochopit. raději už to nerozebírejme...

když bych šáhnul po nižší úhlopříčce a šel bych do modelu 6650 nebo 6470,jak by si vedli vedle sony 805/815
xdevon
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 2. 3. 2015 12:32

W8 je po obrazovej stranke v podstate rovnaka kategoria ako tie Samsungy. Sony ma samozrejme vyhodu uhlopriecky.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod xdevon 2. 3. 2015 12:44

tak teď už zhodnotit,jak se mi bude zdát obraz v reálu více vyhovující.

děkuji za rady
xdevon
Junior

Odeslat příspěvekod xdevon 29. 4. 2015 22:00

stále jsem nevybral,přemýšlím o těchto kandidátech:

47" Panasonic TX-47AS750E
50" Panasonic TX-50CX670E
50" Panasonic TX-50AS650E
xdevon
Junior

Odeslat příspěvekod Spiritlcd 1. 5. 2015 17:28

a co kupit UE55H6200 za 20k a dokupit si k nemu tuner? Ja som ho bral v CZC a priplatil som si rozsirenu zaruku (+1650Kc), takze to vyslo na 21600Kc. Za tu cenu asi lepsi obraz nezozenies a mas zaroven 55", co je oproti 48" uz docela rozdiel.
Spiritlcd
Junior

Předchozí stránka