Kdo máte poslední modely plazmy LG ? jak se leskne

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Slaisik 22. 2. 2015 11:48

Ahoj,
rozhodl jsem se koupit plazmu LG 50P660V a zajímá mě, jak hodně se leskne. TV používám ve světlé místnosti - aktuálně mám Panasonic 42S30E a odraz světla vedne je znatelný - nechtěl bych něco, co se bude lesknout ještě více.
Důvod pořízení je touha po větší úhlopříčce při zachování super kvality obrazu na sporty a také příznivé ceně.

Díky
Slaisik
Junior

Odeslat příspěvekod Lynx12 23. 2. 2015 18:06

Nemám sice nejnovější, ale to je jedno. Prostě je to sklo, takže při vypnuté je to jak zhasnutý smartphone. Já mám sklopené žaluzie a tlumené osvětlení mimo úhel a pokud mám rozsvícený lustr, je to znát jen při hodně tmavých scénách. Ale to beru jako nutné zlo plazmy....
Lynx12
Junior

Odeslat příspěvekod Fidko 23. 2. 2015 19:04

Ja mam 42PN450B a pride mi, ze oproti starsim Panasonicom sa leskne menej. Aj obraz mi pripada trochu jasnejsi. Na druhej strasne sa priserne vypaluje. Mam ju necele dva mesiace a dojem, ze sa do nej o chvilku vpali aj video.
Fidko
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 1. 3. 2015 10:26

Já mám LG 60PB690V a musím říct, že se leskne celkem hodně. Samozřejmě večer při tmě to není poznat, ale pokud je světlo, tak vidím odrazy okolního osvětlení. Je to celkem nepříjemné, ale tak velkou úhlopříčku za takovou cenu (kupováno za 24000,-) nikde jinde neseženu. Jinak s kvalitou obrazu a dalšími funkcemi jsem velice spokojen.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 3. 3. 2015 19:07

Fidko píše:Ja mam 42PN450B a pride mi, ze oproti starsim Panasonicom sa leskne menej. Aj obraz mi pripada trochu jasnejsi. Na druhej strasne sa priserne vypaluje. Mam ju necele dva mesiace a dojem, ze sa do nej o chvilku vpali aj video.

Mám plazmu LG 42PN450B cca 3 měsíce a žádné vypalování nepozoruji.. Že by to bylo nastavením jasu na nižší hodnoty?
D.Francis
Uživatel deaktivován