Samsung UE48j6272 - Nereálný obraz+další otázky a odpovědi

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Mclaren F1 15. 1. 2016 23:42

radox1 píše:kupil som tento tv,ale uhlopriecku 55 palcov-55j6272.pise sa tu ze ma 100hz panel,ale vzadu je napisane 50/60 hz.moze to znamenat ze nema ten panel 100,ale 50hz?
Ten údaj označuje frekvenci vstupního napětí s tipem panelu nemá nic společného.
Mclaren F1
Poslední varování

Odeslat příspěvekod lapish 16. 1. 2016 00:59

radox1 píše:kupil som tento tv,ale uhlopriecku 55 palcov-55j6272.pise sa tu ze ma 100hz panel,ale vzadu je napisane 50/60 hz.moze to znamenat ze nema ten panel 100,ale 50hz?

Obrázek
lapish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod george85 16. 1. 2016 20:10

neboztik: a s tím Trustem ti fungují klávesy písmen v youtube? Já zkoušel dneska tu první verzi Logitech K400 a bohužel, nereaguje :-( Ale pořád je to lepší než tím ovladačem, dá se to naklikat touchpadem :-)

Nemáte někdo vyzkoušenou tu originál Samsung VG KBD1000?
george85
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 16. 1. 2016 21:17

Víte někdo, že to v YouTube běžně fungovat má? Není to skutečně spíše omezením aplikace?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod teplice 16. 1. 2016 21:49

A co zkusit ovládat youtube přes tel/pc? :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Junior

Odeslat příspěvekod neboztik 17. 1. 2016 00:21

george85 píše:neboztik: a s tím Trustem ti fungují klávesy písmen v youtube?

Po stisku "Smart hub" to nabídne Youtube a tam se chová trust divně; nezobrazuje se kurzor a nejdou psát písmena z klávesnice ale jde s trustem vybírat písmena na miniklávesnici, která se zobrazí v levé části stránky youtube.I když není na obrazovce kurzor, tak pohybem trustu do stran a nahoru a dolu se mění podsvícení nabízených videí a stiskem myši jdou spustit.
Když ale ve "Smart hubu" vyberu "Vebový prohlížeč" , tak je tam na výběr také Youtube a v něm už funguje myš a klávesnice trust normálně.
Samsung UE48j6272, LG MS450H, Rec.Pioneer VSX-S300K, LG BD660.
neboztik
Junior

Odeslat příspěvekod kosican0 17. 1. 2016 09:36

Ahojte, co sa zmenilo aktualizaciou systemu? Ja som nepostrehol nic :)
kosican0
Junior

Odeslat příspěvekod Jubei 17. 1. 2016 20:24

Od toho ta aktualizace je, aby si nic nepostřehl :-) Já mám třeba aktualizace vypnuté. Nic zásadního nepřináší. Určitě ne lepší obraz. Smart funkce neřeším, TV slouží primárně jako hloupé zobrazovadlo. Takže jednou za čas se mrknu a jen tak pro lepší pocit aktualizuju.
Jubei
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 17. 1. 2016 20:32

Aktualizace je od toho, aby došlo k vyřešení případných problémů, stabilizaci softwaru, vylepšení stávajících funkcí a vlastností atp. Dosti často je tedy CO VIDĚT.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jubei 18. 1. 2016 00:44

V tom ti dávám za pravdu, nehledě na můj názor. Samozřejmě, když v TV něco nefunguje jak by mělo, aktualizace může být řešením. Pořád mi k aktualizacím chybí nějaké release notes.
Jubei
Junior

Odeslat příspěvekod radox1 18. 1. 2016 11:39

zdravim vas,kedze tv nema chinc audio vystup,musim vytiahnut zvuk cez vystup slichadlovy-zosilovac nema optiku.lenze ked zasuniem jack do sl.vystupu sa mi odpoji zvuk v televizi.ako nastavit aby isliel zvuk aj v tv aj zo sluch.vystupu sucasne?
radox1
Junior

Odeslat příspěvekod george85 18. 1. 2016 13:13

teplice píše:A co zkusit ovládat youtube přes tel/pc? :)

to je taky možnost, já jen zjišťuju informace abych pak vybral co nejmenší zlo...

radox1: nevím jestli se to dá nějak nastavit softwerově, nicméně se obávám že to nepůjde, právě proto že to je prim. určené na sluchátka, tak aby tě při poslechu nerušilo nic jiného ale šel zvuk jen ze sluchátek...

A co máš za zes? Nemáš tam HDMI s ARC?
george85
Junior

Odeslat příspěvekod radox1 18. 1. 2016 14:02

mam starsi av receiver yamaha,a nema opt.vstup ani hdmi,tak to musim riesit cez sl.vystup,lebo tv nema chinc audio.no a tv je na stene,takze tam nemam pristup aby som to vytahoval,tak som myslel ci nejako v nastaveni sa to neda nastavit tak,aby sli oba zvuky.
radox1
Junior

Odeslat příspěvekod radox1 18. 1. 2016 17:26

dik,asi to s tou krabickou risknem,lebo obcas na youtube pozeram koncerty,a to si uz ziada pretiahnut zvuk cez aparaturu do mojich sonus faber.
radox1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka