Zdravím Vás,
pořídil jsem si TV Ue48J6272 a nemam zatím problémy (pruhy, blikání, žluté čmouhy, špatná černá, špatné viditelnost z úhlu, připojení na internet ..... vše šlape, jak má) , které tu někdo zmiňoval. Přiznám, že nabídkový panel ( kde je Netflix a jiné aplikace) je trošku rozmazaný. Ostatní nastavení, atd... je v pořádku.
TV mám připojenou přes wiffi a funguje výborně. Aplikace Netflix funguje také výborně, dříve jsem jen používal na PC. Na youtube jsem i zkoušel pouštět 4K videa a Tv je přehrála a obraz vypadal skvěle (samozřejmě né, jako vidíte na 4K TV v obchodě).
Je pravda, že jsem trochu nesvůj ze zobrazení ... nemužu říci že TV má špatný obraz. Měl jsem asi 4 let starý Samung 48, 5ř. a příjde mi, že obraz bykl líbivější, filmy horší kvality koukatelnější (ale je to jen muj dojem když jsem pustil filmy ze staré videotéky). Strašně záleží na kvalitě pouštěného filmu. Proto jsem se rozhodl, že TV porovnám zítra s kamarádovou starší TV.
Filmy mam v FHD které, asi budou osekané, protože mají max 2G. Co by jste doporučili mít za takové minimum na film (formát, počet G) aby člověk z filmu na dnešních FHD- TV vymáčl maximum????
Je možna chyba, že očekávám, že si pustím film a nebudu muset při každém filmu přenastavovat nastavení, jako jsem nemusel dělat dříve. Bohužel teď při každém filmu trávím moc času překlikáváním v Digital Clean View, MPEG Noise Filter, Auto Motion Plus. Nejraději bych to tam neměl
Hodně se mi zlepšit obraz podle jednoho článku, kde se má změnit nejdříve : telpoty barev a Kolorimetrický prostor. Hodně to pomohlo.
Zkoušel jsem test, co tu zmiňoval "indeshit". Stahnul jsem video s ílkovou, obraz byl skutečně krásný a titulky se vubec nerozmazavaly.
Na druhý test "
http://s3.amazonaws.com/rtings/motion-blur-test.mp4, se chci právě dotázatk, kdy na obrazovce běhá test a je nečitelný. Jestli je tento test dělaný pro tuto TV a má nějakou vypovídající hodnotu??? Musím říci, že jsem měl Auto Motion Plus vypnuty.