Kontrast 700:1 podle me uz znamena, ze cerna je ultimatne cerna. Dneska jsem se dival na martana a jsou tam zabery ve vesmiru a ten philips dosahuje tak 300:1, s lcd projektorem jsem se podle me i na 700:1 dostal.
Ale to neni to o cem pisu - co pisu je, ze zadna TV NEZOBRAZUJE cernou, stejne jako zadny projektor NEZOBRAZUJE cernou, takze cerna je v realnem prostredi z nejvetsi casti dana antirelexni upravou.
tohle je reklamni fotka sony, vysledek je realne horsi, ale sony je jedina firma co to bere tak nejak realne (asi protoze v jp prodavaj shrapy co maj nejakou silenou ar upravu, ktera funguje, ale stoji 100 000 +).

No jaky myslis, ze ma ta TV realny kontrast? 300:1? Tezko. Takze to vyrobci resi tak, ze prepali barvy, ze to proste zari jak svina. Coz ja nesnasim, nastavim to normalne a sme doma, ze. Taze to mame ty virtualni hodnoty vs. realita. Jak to meri d-test nebo kdo netusim.
-- 11. 1. 2016 22:53 --Nicmene jsem to prolitl v rychlosti a jejich vysledku kontrastu odpivadaji tomu co vidi moje oci, (hmm MGX a jeho narazky), takze to asi berou podle realnych mereni.
-- 11. 1. 2016 22:53 --Konkretne CX800 ma u nich vysokou hodnotu a sam to vidim jako nejlevnejsi TV s trochu lepsim obrazem nez zbytek, no nez zbytek, nejlevnejsi tv co je ma lepsi obraz nez ta moje philips za 15000.
Na tom testu je nejzajimavejsi vysledek JU64