mám takový dotaz nebo spíše mě zajimá váš názor na věc. Ve čtvrtek jsem si koupil v Alze TV (LG 50LF652V) a vrtá mi hlavou pár blbostí. Nejlepší by asi bylo, kdyby někdo tu TV měl přímo doma.
1. Šroubky na zadní straně - některé jsou takto a vypadá to, jako by to bylo už jednou pře-šroubované takzv. že ten šroub seděl dřív na tom odřeném místě, no víte jak to myslím...některé jsou méně ,,mimo" některé více, některé vůbec.

2. Nesedí všude rámeček k LCD obrazovce - např. v levém horním rohu dám po rámeček nehet s přehledem, dole ale už ne...

Mám doma ještě jednu novou TV (LG 40LF631V) a tam například rámeček sedí přímo k LCD všude a vlastně nic z tohoto tam není (ale není to stejný model, takže...). Jde mi o to, že jsem za TV dával plno cenu a přijde i, že TV byla už servisovaná je to možné ? Eshopy to občas dělají, že prodávají nové za použité. Má někdo stejnou TV a nemá tyhle "problémy"? TV můžu ještě vrátit v 14denní lhůtě, a momentálně nemám možnsot se na TV jít někam podívat. Děkuji za názory. Ondra.