LG 50LF652V - Použitá?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ondisvw 7. 2. 2016 08:34

Zdravím vás,
mám takový dotaz nebo spíše mě zajimá váš názor na věc. Ve čtvrtek jsem si koupil v Alze TV (LG 50LF652V) a vrtá mi hlavou pár blbostí. Nejlepší by asi bylo, kdyby někdo tu TV měl přímo doma.

1. Šroubky na zadní straně - některé jsou takto a vypadá to, jako by to bylo už jednou pře-šroubované takzv. že ten šroub seděl dřív na tom odřeném místě, no víte jak to myslím...některé jsou méně ,,mimo" některé více, některé vůbec.
Obrázek

2. Nesedí všude rámeček k LCD obrazovce - např. v levém horním rohu dám po rámeček nehet s přehledem, dole ale už ne...
Obrázek

Mám doma ještě jednu novou TV (LG 40LF631V) a tam například rámeček sedí přímo k LCD všude a vlastně nic z tohoto tam není (ale není to stejný model, takže...). Jde mi o to, že jsem za TV dával plno cenu a přijde i, že TV byla už servisovaná je to možné ? Eshopy to občas dělají, že prodávají nové za použité. Má někdo stejnou TV a nemá tyhle "problémy"? TV můžu ještě vrátit v 14denní lhůtě, a momentálně nemám možnsot se na TV jít někam podívat. Děkuji za názory. Ondra.
Naposledy upravil Ondisvw dne 7. 2. 2016 22:15, celkově upraveno 1
Ondisvw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PeTr7650 7. 2. 2016 09:12

Vratil bych, vypada ze bud ji nekdo rozdelal nebo jim nekde spadla pri preprave . .
Слава Україні!
PeTr7650
Junior

Odeslat příspěvekod Mclaren F1 7. 2. 2016 16:13

Tohle bych Alze hodil na ty jejich zelený hlavy jsou to šmejdi.
Mclaren F1
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Ondisvw 7. 2. 2016 16:44

Jinak TV funguje bez problému jakože, jen mě matou hlavně ty šroubky a ten rámeček, který opravdu nesedí přímo k obrazovce. Asi to pošlu zpět, protože nemám možnost se jít podívat někam, kde by byla vystavená. :hm
Ondisvw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stan.mclaren 7. 2. 2016 21:57

Urcite vrat kym mozes.... to uz niekto rozoberal.
stan.mclaren
Junior

Odeslat příspěvekod Ondisvw 8. 2. 2016 17:31

Dnes jsem volal do Alzy a prý není problém TV vyměnit, případně vrátit. Budu to tedy řešit vrácením zboží a nejspíš si osobně pro TV dojedu do Holešovic, kde si jí překontroluji. Pokud to totiž vymění, tak mi to nevadí.

Volal jsem ještě do Shoowromu, kde tuto TV mají vystavenou a prodejce mi sdělil, že jejich TV tyto problémy nemá. Vypadá to tedy, že jsem opravdu dostal použitý/servisovaný kus.
Ondisvw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EKKAR 9. 2. 2016 02:23

Rozhodně to jen tak nevypadá - JE TO UŽ MINIMÁLNĚ JEDNOU DEMONTOVANEJ KUS. Vrať ho jak nejdřív to půjde a modli se, aby nějakou ku.rvu zelenou uřvanou nenapadlo, že to hodí na tebe. Jsou toho schopní....
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ondisvw 9. 2. 2016 03:58

Děkuji za odpovědi, po včerejší komunikaci to snad nebude problém, sdělil jsem jim i problémy s TV. Měl jsem napsat email, tak jsem tak učinil, že odstupuji od smlouvy a že chci buď peníze, nebo výměnu. Tentokrát bych si pro to ale zajel osobně do Holešovic a TV zkontroloval.

Nevýhoda ještě je, že přelepují krabice páskou ALZA, takže nepoznáte, zda orig. průhledná páska byla už přeříznuta nebo ne.

No uvidíme dnes, snad to bude OK. Kupoval jsem dvě TV a druhá je zcela v pořádku.
Ondisvw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LibrusZ 9. 2. 2016 06:42

Mám to taky, ale ne teda tak jak ty... Asi už uběhlo 14 dnů od koupě..

http://postimg.org/image/pgdoxrhj7/a0ee1b25/
LibrusZ
Junior

Odeslat příspěvekod Ondisvw 9. 2. 2016 12:00

Já tam mám cca 2,5mm mezeru. Mluvil jsem s prodejcem ze Shoowromu, kde tuto TV mají a říkal, že žádné tyhle problémy co mám já TV nemá (šroubky, rámeček,..), že sice LCD jde tlakem promáčknout jakoby, ale vrátí se k rámečku, což u mě ne a je křivý.

//: Kupováno také v Alze?
Ondisvw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LibrusZ 9. 2. 2016 12:40

Jj ale 55kový model, ty 2m to asi taky budu mít, ale mám to teda na více místech minimálné ve třech rozích... Asi to nějak na prd vyráběj... Vady ale žádné nepociťuji. Při vybalování a sestavování jsem si nevšiml ničeho podezřelého, že by už byla použita... Člověk platí takové prachy a oni takto co?... Btw. Podle té tvé fotky to vypadá tak na centimetr
Naposledy upravil LibrusZ dne 9. 2. 2016 13:01, celkově upraveno 1
LibrusZ
Junior

Odeslat příspěvekod Ondisvw 9. 2. 2016 13:00

Tady ještě dvě fotky dalších, je vidět, že i samotné šroubky jsou odřené. Ten co jsem dával jako první je nejhorší ostatní jsou takto +-, ale i tak tam je vidět odřené místo.

http://imgur.com/a/l3UnF

Všude, kde jsem se ptal (psal jsem i na ofic. podporu LG) mi řekli, že to není normální.
Ondisvw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LibrusZ 9. 2. 2016 13:05

Jo, tak u těch šroubků je fakt poznat, že nejsi první kdo si s němi hrál... Ale u toho lcd nevím. Na té tvoji fotce mi to příjde, že to máš daleko víc než já, ale možná to je zkresluje stín nebo něco.. Každopádné já teď nevím co s tím. Tv mám už 20 dní a na měsíc se mi pryč dávat nechce, když s ní nemám problém... Kdybyvh to tu zase nečetl, neměl bych teď brouka v hlavě :D
LibrusZ
Junior

Odeslat příspěvekod Ondisvw 9. 2. 2016 13:18

Celý tento můj kolotoč začal šroubkama, kdyby byly OK rámečku bych si možná ani nevšiml, ale člověk najde 1 věc a začne potom hledat víc. Jestli chceš mít klid, tak jedině se jít podívat na stejnou TV někam, ale mě přijde, že ty to máš v pohodě. Já tam mám opravdu cca 2-2,5mm což je docela dost a hlavně, když si z boku posvítím ledkovou svítilnou, tak vidím normálně tu mezeru krásně, což je docela extrém.

-- 9. 2. 2016 13:23 --

Teď se mi povedlo udělat celkem pěknou fotku z boku pomocí tý svítilny, zde se můžeš podívat, jak to mám já:

http://imgur.com/K174bJH

To přeci není normální!
Ondisvw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondisvw 10. 2. 2016 12:01

Tak právě vyrážím do Alzy,...večer vám poreferuju.
Ondisvw
Kolemjdoucí

Další stránka