Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
LibrusZ píše:Nevím no, co se týče pásky, asi mi to příjde trošku blbost.. Oni taky přece musí kontrolovat, jestli jim od výrobce přišlo vše tak jak má a nepoškozené. Ostatně, moc věcí jsem z alzy neobjednával. Akorát teď tv a klávesnici a možná kdysi ještě něco, ale i ta blbá klávesnice za litr mi přišla zalepená alza páskou...Víš co, jím taky nikdo nezaručí, že jim to příjde v pohodě do toho skladu. Dneska večer se schválně mrknu jakou tam mám pásku, ale myslím, že taky alzu. Na tohleto bych se ale asi moc nekoukal... Jo a kontroloval jsem šrouby - žádné poškození.
Každopádně jsem rád, že už to máš v pořádku a budu rád, když spolu "zůstanem v kontaktu" třeba si radit co a jak vyladit s tv a obrazem a taknikoho tu s naší tv neznám.
LibrusZ píše:Každopádně jsem rád, že už to máš v pořádku a budu rád, když spolu "zůstanem v kontaktu" třeba si radit co a jak vyladit s tv a obrazem a taknikoho tu s naší tv neznám.
Mclaren F1 píše:Alza si je své chyby moc dobře vědoma proto nedělali problémy, teď se ale nabízí otázka na koho dalšího tento konkrétní kus TV v Alze zase číhá. V každém případě je dobré pohlídat si aby u popisu zboží nebyla zmínka že bylo rozbaleno to totiž může znamenat cokoli, ať už se jedná jen o vystavovaný kus až po servisovaný, druhý zmiňovaný případ vám ale prodejce neprizná a v tom případě se jedná o podvodné jednání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků