Philips 55PFT6510/12 [obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sNOWu 5. 7. 2016 10:40

Nastavení-Nastavení systému Android-Aplikace-Systémové aplikace a tam si to najdi a dej odinstalovat aktualizaci.
sNOWu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 6. 7. 2016 15:32

sNOWu píše:Vypadávání spárován ovladače lze opravit odinstalováním aktulizace google play services. A vypnout automatické aktualizace.

Tohle tam vůbec nemám.
m.a.x.i.m.u.s
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sNOWu 6. 7. 2016 21:35

Tak tam máš Služba google play. Je to to stejný.
sNOWu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 7. 7. 2016 11:54

Jj, to jsem tam viděl, večer vyzkouším. Díky moc
m.a.x.i.m.u.s
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 7. 7. 2016 19:42

Tak nepomohlo...
Myslíte, že je reálné zažádat o vrácení peněz?
Dnes jsem volal na Philips a řekli mi, že je to s tím ovladačem celosvětový problém a že by to měla vyřešit aktualizace během pár dnů, ale pokud by byla moznost vrácení, tak bych to využil a koupil něco jiného.
m.a.x.i.m.u.s
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 8. 7. 2016 22:51

Tak dnes mi to už funguje.
m.a.x.i.m.u.s
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slamka 21. 7. 2016 23:13

Dlhodobym prevadzkovanim televizora som zistil, ze je pouzitelny iba v rezime bez pripojenia na internet.
Vtedy nepozorujem ziadne problemy s ovladanim televizora (nemoznost prepnut kanal ci zmenit hlasitost), odozvy po zapnuti TV su pomerne rychle (okamzite po zapnuti sa da prepnut kanal, zmenit hlasitost,...), atd.

Proste ked ten TV nie je pripojeny na net, je aj vcelku rozumne pouzitelny. Nie je to 100%, ale z predoslych 30% stupol na 80% pouzitelnosti (stale hneva pomale zapnutie EPG po stlaceni gombika a jeho nacitanie, takze viac % mu proste nedam).
Moje riesenie - vytiahol som mu net kabel a zakazal WiFi....
Slamka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alibagil 21. 3. 2017 12:01

Zakoupil jsem tuto TV, resp. vyšší model 6550 a zatím panuje velká spokojenost, obraz výborný (zatím jsem neměl moc času pohrát si s nastavením, takže jedu na režim "film", ale i tak mi přijde úplně v pohodě), diametrální rozdíl oproti 4K Changhongu, který měl při přehrávání z BD příliš zrna a podivné zobrazení tmavších barev. Ambilight luxusní záležitost i zážitek. Používám zejména na Kodi, které se spustí po kliknutí na tlačítko Netflixu, odezva ovladače naprosto bezproblémová, lepší a rychlejší než na MXQ boxu. O maličko déle trvá, než se spustí film, ale tak o vteřinu, nic, by mi trhalo žíly. Měl jsem obavu z připojení na 5.1 systém domácího kina, což byl a je na MXQ oříšek, ale zde téměř bez problémů.

Mám jeden dotaz, povedlo se někomu s tímto televizorem rozchodit 3D (sbs) i např. z Youtube, nebo právě v Kodi? Film pustím, ale nedaří se mi v nastavení TV přepnout na režim 3D, tato volba je nedostupná, funguje pouze při přehrávání přes hdmi.
alibagil
Junior

Předchozí stránka