Panasonic TX55DX603E vs. SONY KD49X8307

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Volvo XC70 10. 5. 2016 19:42

Já bych ani tak neváhal, ale byl jsem se na něj podívat, trochu ho prověřil a moc se mi nezamlouvá WEB.OS 2.0, jinak ke kvalitě obrazu nemám zásadní výhrady. Samsung UEJ6272 jsem také prověřil, tam se mi zdá OS lepší a obraz malinko horší (neporovnávám úroveň černé).
Takže zase jsem tam kde jsem byl na začátku :'( . Chtěl jsem původně za každou cenu Panasonic se 100Hz panelem a S2 tunerem ve 49-55" do 30 tisíc, ale nějak nemohu nic rozumného najít, proto už hledám i v LG a Samsung. Pokud mi někdo poradí, budu vděčen :lol: .
Volvo XC70
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 10. 5. 2016 20:39

Co vše se Ti nelíbí na WebOS 2.0?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Volvo XC70 11. 5. 2016 09:19

To se nedá přesně specifikovat, celý ten systém mi připadá tak nějak méně uživatelsky příjemný a složitější, než by mohl být. Ale je to pochopitelně věc názoru, co se mě zdá nic moc, může jinému naprosto vyhovovat.
Co jsem si zkoušel, nejvíce mi vyhovuje OS u Panasonicu.
Volvo XC70
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 11. 5. 2016 22:16

Ano, Panasonic je vlastně nejpřehlednější. OS Firefox není postaven pro jeho prezentaci... jakoby v TV nebyl. No a pokud se bavíme o běžném firmwaru, tedy TV bez OS, pak Panasonic také patří k přehlednějším.

Z druhé strany WebOS přejde velmi rychle do krve, hlavně když je doplněn o magický ovladač.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránka