Jaká TV s HDR na hraní PS4 PRO

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 13. 8. 2017 10:20

Tak nejaky stary film v SD asi nebude vyzerat uplne najlepsie, ale pri HD je to v pohode. 55" by bolo fajn, ale uz asi nikde nezozenies.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Buccaneer87 13. 8. 2017 10:32

Aha perfektni...tak to jsem slusne prokaucoval :( takze jsem zpet na zacatku
Buccaneer87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trent 13. 8. 2017 11:29

60" se ještě vyprodávají.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 13. 8. 2017 12:26

Buccaneer87 píše:Aha perfektni...tak to jsem slusne prokaucoval :( takze jsem zpet na zacatku

Preco? Cely cas sme sa tu bavili o 60" verzii, ktora este dostupna je. Nie o 55". Sice som ti tu daval odkaz na 55", ale mali uz len par poslednych kusov. Aktualne uz nemaju. Je to dobry TV, preto sa rychlo predava. Ber 60" kym este je.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Buccaneer87 13. 8. 2017 13:06

Jj jen u te 60 mam obavu aby nebyla moc velka no. Jak pisu tak vzdalenost mam cca 2,6m a tak nevim jestli to neni malo na tak velkou tv. A jak jste i sam zminit, tak na sd kvalitu to uz asi bude az prilis velka uhlopricka
Buccaneer87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 13. 8. 2017 13:32

Rozhodne by som sa toho na tu vzdialenost nebal.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Twiztid7 13. 8. 2017 15:43

Ja mam ks7002 55 a spokojeny akorat budu postelovat nastaveni barev.prave hledam nekoho kdo ma stejnou tv a jak to ma nastavdne na hry jako forza horizont 3,bf1 apod
Twiztid7
Junior

Odeslat příspěvekod Buccaneer87 13. 8. 2017 17:35

Jeste se vas zeptam. Pro nekoho to bude mozna smesna otazka, ale jsem tv laik, tak radsi :) precejenom zatim v 4k nic moc neni, ale ja tv nekupuju na rok, ale chtel bych, aby vydrzela delsi dobu. A ted mi jde o to, az budou hry na nove konzole v plnym 4k rozliseni, tak je normalne na teto fullhd tv spustim ze? Tv to 4k nejak prepocita na mensi fullhd rozliseni? Jde mi jen o to, abych za par let nemusel kupovat zase novou 4k tv k nove konzoli. Moc dekuju
Buccaneer87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 13. 8. 2017 17:51

Konzola tam pusti rozlišenie ake je na TV
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Buccaneer87 13. 8. 2017 19:01

Okej tak diky za rady tv objednan
Buccaneer87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Buccaneer87 14. 8. 2017 09:41

Tak me pred objednanim jeste pozdrzel znamy s tim, ze si mysli, ze 60 je na tu moji vzdalenost opravdu az moc a ze 100hz panel ke hram az tak moc nevyuziju kdyz xbox jede cca 30fps. Rikal mi ze na hry je dobra hisense h55m3300. Je to uhd a udajne ma i slusny input lag. Nevi nekdo o teto televizi neco vic prosim? A presne hodnoty input lagu jsem taky nenasel
Buccaneer87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 14. 8. 2017 09:57

100 Hz vyuzijes vzdy. Znamy tomu velmi pri vsetkej ucte nerozumie.
Hisense ma okolo 40 ms a je to uplne zakladny model. Comu zodpoveda aj kvalita obrazu. Je na tom horsie aj
ako tu spominany KU6072.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Zafata 14. 8. 2017 10:10

Celkem by me zajimało z ceho vychazis Ryane, ze je hors? Mel by jsi odkaz na nake testy nebo recenze nebo srovnani napr s Hisense 5700 ?
Na webu jsem nic nenasel :(
Zafata
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 14. 8. 2017 10:20

Ak uz nicim inym, tak uz len lagom.
Aj som ho (okrem ineho) videl celkom dokladne. Navyse tu na webe je recenzia najvyssieho modelu M7000 a ten nedopadol slavne. A toto je lowend.
A na nete sa o nom pise dost. Problemy s 60hz zdrojom v 4k, problemy s pohybom, horsi lag, nepodpora HDR v niektorych aplikaciach (to mozno riesi novsi fw) atd.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Buccaneer87 14. 8. 2017 13:23

Okej takze hisense ne. Ale moc nerozumim tomu, proc 40ms hisense je na nic a pritom j6282 ma ten input lag jeste vyssi. Neni u her nejpodstatnejsi prave input lag?
Druha obava je porad velikost uhlopricky :) ja mam vzdalenost od tv 260cm a pak uz mam za zadama zed, takze ja se nemuzu posunout ani o cm dozadu a bojim se, ze sd televizni vysilani bude nekoukatelny na takovou blizku. A jelikoz sem tak velkou tv nikdy nemel, tak se i mam obavu, abych herce na te velke plose "nehledal" :D
Buccaneer87
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka