Klid. Já to nemyslel nějak zle.
Jak jsem psal, ty Sony modely jsou lepší, o tom žádná. Minimálně v těch disciplínách, o kterých je tu řeč.
Jen ten poměr výkon/velikost/cena.
Je lepší si koupit šunku s 90% masa za 25,- a nebo s 92% masa za 50,- ? Takto jsem to myslel.
-- 13. 9. 2017 07:45 --Zrovna ten blooming je třeba u XE93 vidět taky. Je to patrné třeba v tom store demu, kde je ukázka filmu Passengers. Taky je to prostě vidět, že je to EDGE. ZD9 jsem do detailu nezkoumal, ale ta by v této disciplíně měla být bezproblémová. Stejně tak ten FALD Panasonic, jak píšeš. Neboj, nechci se hádat. Vlastně s tebou celkem i souhlasím, tak se nezlob. Nejlepší to bude pochopitelně u OLED. Nicméně to se tolik fullscreenových materiálů netýká, jde primárně o filmy, kde je ten letterbox,kdy do černých pruhů se cpe to prosvítání.
-- 13. 9. 2017 07:55 --S rtings obecně máš taky recht. Je to výborná inspirace, ale musíš pochopit tu metodiku. Hodnocení 6.5 nebo vyšší tam dostane kdejaká srágorka už jen díky tomu, že je barevná, protože každá větší kategorie fixně zahrnuje dílčí složky, které mají určitou váhu při určování výsledného ratingu v dané kategorii. To také mimochodem zajistí, že žádná nemůže vlastně totálně pohořet. Třeba někomu vůbec nevadí judder a nevnímá ho, ale rtings mu tu onu telku, která nemá korektní 24p playback, naservíruje jako horší na filmy. Atd, atd...
Důvěřuj, ale prověřuj.
-- 13. 9. 2017 08:23 --Navíc nezapomínejte, že EDGE LEDky se přeci dají naklepat

)
Třeba s takovou službou přijde Electroworld, když už nabízejí kalibraci TV
https://youtu.be/_DBzfkP9w0s