Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
pcbuh píše:jak mám chápat "Loewe je tiež Hisense" ?
indeshit píše:H65NU8700 je za ty prachy dost nemastná, neslaná. Menu má nádhernou svižnost, i když třeba neukazuje náhledy v mediaplayeru, nepřehraje některá videa (se kterými si ostatní telky jako Panasonic, Samsung, Sony, Lg poradí - některé transport streamy - nahrávky z vysílání) atd.... ale ten obraz fakt nic extra (nutno aspoň přepnout z toho dynamického režimu na režim jiný - třeba HDR noc nebo HDR den , protože ten dynamický je ultrakatastrofa ... to i RGBW působí v prodejním nastavení lépe)
Stačí drobátko připlatit a hnedka už seš na UE65MU7002 nebo KD65XE8596, které mají obrazově jednoznačně navrch. Nejen obrazově.
-- 28. 2. 2018 21:38 --
pokud jsi pražskej, tak nově je k vidění třeba v Holeškách v Alze
C.I.S.I. píše:Nekomu se tato informace muze hodit: do prace jsme si poridili Sony Bravia KD-65XE8596. Z prvnich zkusenosti zatim super, obraz vypada moc pekne a pozorovaci uhly - na to ze to je VA - jsou v pohode. Nicmene, vsiml jsem si, ze TV trpi na vertical banding, hlavne na bile plose to jde videt. Nic rusiveho, ale clovek si toho vsimne (teda alespon ja jsem si toho zatim vsiml, kolegove si zatim nestezuji).
C.I.S.I. píše:
UE65MU7002 se mi nelibi kvuli barvam (obecne Samsung barvy mi nesedi) a Panasonic se Sony uz se pohybuji okolo 40k, coz sice uz se pomalu blizi priplatku rovnajici se PS4 Pro, ktere by se k 4k televizi hodilo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků