od hbboy 1. 2. 2018 14:02
Omlouvám se, že píši sem.
Mám rok TV 49/6561 100 Hz panel, obraz se mi líbí. Na funkcni ambilightu jsme si celá rodina hodně zvykli, zvlášť při každém víkendu dívání na domácí kino - filmy z nas.
Bohužel na tv se díváme skoro ze 4 metrů a rád bych jí vyměnil za větší model - asi půjdu dle rady zdejších na uhlopříčku 65 palců.
Nejvíc se mi líbí buď levnější model SONY 65 7505 a nebo 65 8596 - která už nemá IPS panel a měla by být ještě lepší.
Rodina však vyžaduje, že nová telka musí mít opět ambilight, vím, že by se nechala koupit třeba ta SOny a tam nějaké světla dokoupit a přilepit, ale trvají na tom.
Bohužel v uhlopříčce 65 není u Philipsu ale není moc na výběr, jsou tam jen samé panely 50 HZ a do toho já nejdu - nemají ani moc kladné recenze.
Tak mi nezbyde než nakounec koupit Philips 65PUS7502 která je přes 40000 Kč -(((( a ještě je to IPS, ale měla by mít nějaký procesor p5 a lepší obraz než má současná - tak asi do toho půjdu. Napadá Vás jiná varianta ??? je tady někdo, kdo tuto televizi vlastní ???? 7502 - jak jste s ní spokojeni - třeba i v této uhlopříčce ???
Funkci ambilight - určitě doporučuji a android bych se u Philipsu vůbec nebál pravidelné aktualizace
Nyní Samsung galaxy S21 FE. Předtím Honor 20 PRO, Huawei PSmart 2019, Huawei Nova 3, Samsung S7, S6, S5, S3 NEO, LG G3S, LG G2, Samsung S3, Samsung NOTE 2, Huawei Y300, Huawei G300, Nokia 5230, předtím tlačítkové Nokie od dob paegasu.