Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
BOSSHUGO píše:Už je to dlouho co jsem si z MKV filmy hral (tak 3 roky) a co si pamatuju, tak to drobné cukání dělaly některé filmy co měly CZ zvukovou stopu přidanou. Prostě divočáci co tam sami přidávali CZ zvuk, který byl vytažený z českého DVD má fps 25 a na Blu-ray je fps 23,976. Takže když to spojovali z obrazem, tak jen v programu myslím MKV merge se jmenoval, nastavili převod zvuku z 25 fps na 23,976 a to pak přehrávač videa poznal. Jen třeba co vím tak normální Windows media player to přehrál plynule a ostatní drobně cukaly i když co vím, tak si nějak kromě mě nikdo nestěžovalKdyž se zvuk normálně v jiném programu převedl z jednoho fps 25 na druhé fps 23,976 a až pak převedený a tím pádem protáhnutý spojil bylo vše O.K. Tak zkus jestli ti to dělá i film co nemá CZ zvuk a má jen originál, prostě si stáhni třeba krátkou ukázku a jestli to tak dělat nebude, tak je to prostě tím CZ zvukem. Třeba ti to pomůže
double82 píše:Poriešil som to tak, že do kodi som dal externý prehrávač, teda ten čo má sony na android TV. V nom mi ide všetko plynule aj DTS.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků