55 OLED alebo 65 4K na vzdialenost 4-4.5m ?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Sufko 5. 1. 2018 13:43

Musí vedieť koľko stála? :-)
SONY 65XE9305, Yamaha RX-V781, AB Cryptobox 600 HD mini, Asustor 302T
Sufko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trent 5. 1. 2018 14:14

Ono je to těžké, já jsem loni kupoval talevizi, sice o dost levnější, ale z podobných modelů patřila k těm dražším. Ale koupil jsem ji sám, rodinný rozpočet jsem nezatížil, protože to byly peníze bokem a nijak jsem to se ženou nekonzultoval. Kdyby tomu tak bylo, tak by jistě padl dotaz, jestli by nestačila třeba ještě o polovinu levnější. Takže tak.
Do kuchyně taky vybrala spotřebiče ona, protože já tomu houby rozumím.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod arantirius 5. 1. 2018 14:21

Kupene. Este raz som zbehol na alzu a tam na mna kuka cena 1990eur + ten darcek na ozvucenie od Sony :-D no nemohol som odolat. zaplatim to tiez z druheho uctu,aj ked nepochybujem,ze priatelke to prezradim, ha ha
arantirius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BOSSHUGO 5. 1. 2018 15:55

Sakra kdo Ty prachy vydělal... :-)) Kup jí voňavku (toaletní vodu) za 50 eur a bude spokojená :-))
BOSSHUGO
Junior

Odeslat příspěvekod sirdo 5. 1. 2018 19:44

kvok píše:XE93 má podporu Dolby Vision, vyšší počet stmívacích zón, lepší obrazový procesor a vyšší jas (=lepší HDR).

s tym Dolby Vision to nie je nahodou tak, ze sa caka este len na sw update, ktory ho na tej TV sprevadzkuje a z predajne dorazi len ako HDR10 positive?...
sirdo
Junior

Odeslat příspěvekod kvok 5. 1. 2018 22:14

Update bude v únoru.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod arantirius 7. 1. 2018 19:49

Dobry vecer prajem. Chcem vas este poprosit o radu, ako vsetko spolu zapojit a co treba este dokupit, aby mi to vsetko klapalo a vychutnal si aj kvalitu, ktoru tv ponuka. Takze k telke je ako darcek sada Sony HT-DH550 aj s repro + mam ps4 (bohuzial nie pro). Ps4 bude sluzit na hry a full HD filmy, zdroj signalu bude magio tv na optike, zriadim si neflix (najvyssi program so 4k obsahom), 4k filmy pojdu z flashky (kupa 128GB s usb 3?), popripade HDD. Bude to stacit, alebo odporucate kupit aj nejaku krabicku na prehravanie?

dakujem
arantirius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 8. 1. 2018 07:28

Pokial si spokojny s tym co dokaze prehrat TV ci PS4, tak dalsia krabicka ti je nanic.
Ryan Giggs
TV expert

Předchozí stránka