Tak telka testovana, ako už bolo viac krat spomínane za cenu 29,990kč resp ja som ju mal za 1181euro, Volal som do alzy, že 29,990kč nieje v prepočte 1299e poslali mi vlastnu upravenu cenu za 1181e

čo sa tyka TV je to veľmi dobra kúpa, pochvalit musim určite Zvuk ktory je v tejto tv nadštandardny.
Android je naozaj svižny je to cítiť že Tv ma 3gb ramku. Vzhľadovo fakt nádherna a takto honosne nevyzerala ani jedna TV v obchode čo som bol sledovať, je to naozaj pekny kus nábytku. Obsahuje aj Android 7 čo je celkom príjemne (je treba aktualizovať) po spusteni je tam 6ka.
Ovladanie hlasom je perfektne a ovladač rozumie každe jedno slovo resp ak niečo vyhladávate domysli to za vas
Najviac z čoho som uchváteny je program Kodi a po registracii na hdfilm.cz mate nekonečnu databázu filmov kde maju už aj kopec filmov v 4k HDR kvalite, spolu maju cez 4400 filmov a 1900 seriálov. ODPORUCAM k tejto TV. Hdr je naozaj úžasné a Direct led podsvietenie tomu dopomáha, plus 288 diming zón

farby sú od vyroby nakalibrovane naozaj dobre a mne sa páčia
Aby som len nechválil prejdem teraz k mínusom
Z čoho som trocha sklamany je ,že táto TV neobsahuje funckiu Smooth gradation ako to maju Sony tym padom ak sledujete neake video ktore nieje v dokonalej kvalite, tak v tmavych scenach je vidieť mapy , mapovity obraz ktory prave táto funkcia dokáže zjemnit.. ďalšia nepríjemna vec je tá, že pri velmi rychlych scenach, občas obraz skostičkuje ako keby nestíhal procesor alebo niečo take neviem vysvetlit ten jav a občas to dokáže vyrušovať.
Verím ,že neaka Sony bravia xe9005 alebo 9305 s takymi vecami mat problem nebude, no je treba priplatiŤ 700 euro a viac. A posledna vec, že ak mate youtube na najnovšej verzii videa v 4k sekaju, pomohlo mi jediine downgrade na pôvodnu verziu youtube. No nevadí mi to, je rovnako dobra ako nova to len taka poznámka keby niekto mal ten problem..
a teraz rada na obornikov keby si kupim neaky bluray prehravač dokazal by ten prehravač spraviť ten smotth gradation čiže mapovanie obrazu resp tie kostičky v ultra rychlych scenkach ? alebo je to čisto o televízore a Bluray prehrávač s tym nič nema ? resp v čom by mi bluray prehravač vedel teoreticky pomôcť ?
dikes