od petrajss 20. 4. 2018 10:17
Mam 55PUS8602 od lonskeho listopadu, tak muzu napsat par postrehu.
Oproti 7502 je opravdu schopna zobrazit HDR obsah a celkove obrazove podani TV je docela dobre, dokonce i cerna je docela slusna a opravdu cerna. TV ma ale docela spatne pozorovaci uhly, pro co nejlepsi obraz je treba sedet opravdu kolmo primo pred televizi, pro zmene uhlu uz zacne cerna znatelne sednout. Co musim vypichnout je zvuk, s dodavanym soundbarem je zvukovy projev samotne televize opravdu nadstandardni.
Co uz je ale horsi, je odladenost systemu. Pro me jakozto cloveka nepolibeneho Android TV to bylo ze zacatku trosku o nervy. Ovladani je docela neintuitivni ze zacatku. To se ale da jeste zkousnout a zvyknout si na to, nakonec to neni tak spatny.
Horsi je to vsak se samotnou funkcnosti, system je casto dost zasekany a zpomaleny.
Ale co hlavne, TV (jako uz asi vsechny Philips TV, co jsem tak zjistoval), ma trosku problem s prehravanim obsahu v nejvyssi kvalite s velkem datovym tokem. Trochu se to zlepsilo po aktualizaci na Android 7, ale pres integrovany prehravac se stale prehravat neda, trha se budto obraz nebo zvuk, je tedy treba pouzivat nejaky jiny, jako napriklad VLC nebo Kodi, ve kterych uz to jde. To mluvim o situaci, kdy obsah prehrava primo TV, tzn z disku / ze site. V pripade externiho prehravace nejspis nebude problem, ale ten ja nemam, takze nemuzu posoudit.
Kdyby jsi mel nejake konkretni otazky, staci se zeptat.
Pokud ti jde vylozene o Philips TV, predpokladam kvuli Ambilightu, coz chapu, sel bych byt tebou za ty same penize radsi do oled 55POS9002, kde minimalne obrazove podani bude jiste bezkonkurencne lepsi.