Sony KD-55XF9005 [obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod _daRK 26. 1. 2019 14:00

Google Photos sa da pouzi ako zdielanie z mobilu cez zabudovany chromecast.
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pirek.jan 26. 1. 2019 14:33

Ahoj, jak se prosím jmenuje program, který mi umožňuje přiřadit tlačítku netflix jiný program?
pirek.jan
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 26. 1. 2019 14:34

Ale nativne tam neni? Jen se ptam, ja vlastne nikdy ucet nenastavoval, tak nevim.
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FranTv 26. 1. 2019 14:47

pirek.jan píše:Ahoj, jak se prosím jmenuje program, který mi umožňuje přiřadit tlačítku netflix jiný program?

Ahoj,
dříve to byla App starter for netflix button, ale ta už na Googleplay není a po aktualizaci na Android 8 mi už nefungovala, našel jsem jinou:
https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.homebutton&hl=cs,
která to umí a dle všeho to vypadá, že umí víc kláves, resp. si asi můžeš změnit každou...? :-)
FranTv
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 26. 1. 2019 15:19

Ryan Giggs píše:Torrent je legalny vsade. Nelegalny moze byt akurat tak konkretny obsah. To je velky rozdiel. ;-)

Rozdíl je v tom, že jsem diskuzi na toto téma uzavřel a Ty ji zbytečně otevíráš naprostým slovíčkařením. Předpokládám, že rozumně uvažující jedinec pochopil, co tím bylo řečeno. Tady nejsme právníci u soudu. Je mně jasné, že jak se začne psát o jednom, tak to nakonec skončí zcela jinde.

Pokud někdo nepochopil psaný text, je mně ho líto, ale zde se nebudeme oddávat podobným hovorům. Hotovo dost.

// a znovu doplním. Kodi jako platforma není pro mě ničím závadná. Navíc se Kodi dá stáhnout z oficiálního zdroje. Problematické jsou/mohou být určité doplňky. Ale o tom tato diskuze ani toto fórum není.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Weiny 26. 1. 2019 15:33

Poslední příspěvky korenspondují s Tvým Avatarem, ale přesně :mrgreen:
Naposledy upravil Weiny dne 26. 1. 2019 15:37, celkově upraveno 1
Weiny
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 1. 2019 15:36

To nie je o slovickareni. Slovickarenie je snaha zahovorit nezmysel. Je to o pouzivani spravnych pojmov. Pokial nebudeme nazyvat veci pravymi menami, tak ziadna debata nema vyznam lebo nikam nepovedie. Pretoze ako pises, nebezpecenstvo je prave to, ze mnoho ludi kvoli tomu nieco nepochopi a potom siria bludy. A bohuzial to tak aj v mnohych diskusiach vyzera neraz si nieco musel sam vyvracat.
Proste napisat ze torrent je nelegalny je klamstvo. Tak len tolko k tomu.
Naposledy upravil Ryan Giggs dne 26. 1. 2019 15:37, celkově upraveno 1
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod pirek.jan 26. 1. 2019 15:36

To frantic: moc děkuji za tip, premapovani funguje. Ale tvapprepo mi také nejde spustit.
pirek.jan
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 26. 1. 2019 20:00

Ryan Giggs ne. To je o tom, že musíš mít poslední slovo, byť jsem diskuzi na toto téma ukončil. Občas Tvá snaha slovíčkařit unavuje. Jen abys chápal - to není jen můj názor. Já Ti ho zde otevřeně píšu. Známe se z fóra dlouho a domnívám se, že jsi inteligentní člověk, který umí chápat. Jen to někdy vypadá, že určitá chuť chlapské ješitnosti zvítězí a musí vyniknout.

Nesoutěžím s Tebou. Nemám potřebu. Nejsem tu abych jakkoliv vynikal, měl milion pět příspěvků, byl oblíbený, populární, viditelný. Mám zcela jiné priority a důvody zde fungovat. Mám zcela jiný přístup k věcem, protože vidím určité záležitosti, které běžný uživatel netuší. A když napíšu, že se na téma dál nemá diskutovat, vím proč to píšu. Nikomu zde nezakazuji se svobodně vyjádřit. Mohl jsi využít SZ a jistě by se Tvůj korektní, upřesňující názor na fórum dostal... i z Tvé klávesnice... a navíc bez porušení pravidel.

A ano, torrent, jakožto takový, vlastně závadný není. Lze přes něj stahovat třeba distribuce Linuxu. Nehrajme si na Neználky. Samozřejmě, že jde o obsah. A předpokládám, že málokdo využívající torrenty asi stahuje běžně zdarma dostupné věci, které stáhne jinde. Nebudu zde házet procenta - je to zbytečné.

Weiny píše:Poslední příspěvky korenspondují s Tvým Avatarem, ale přesně :mrgreen:

Některé věci dosti klamou. Myslím, že odpověď na Tvůj kritický příspěvek byl částečně sepsán ve druhé odstavci této mé reakce. Tvůj názor respektuji, jako názor každého. Jen bys asi měl projít i jiná fóra, kupříkladu zahraniční. Možná bys byl více v obraze a leccos bys pochopil.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MgX 26. 1. 2019 21:05

Něco k tématu televizorů Sony. V příštích dnech by měla na avmania.cz vyjít recenze OLEDu Sony KD-55AF9. Píšu to sem proto, že tam už je OREO.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod pirek.jan 26. 1. 2019 21:22

Dobrý den. Chtěl bych zkusit externí síťovou kartu 1gb. Máte někdo zkušenosti nebo tip, co bude fungovat? Zkoušel jsem i-tec USB 3.0 gigabit a ten mi nešel.- vypl jsem WiFi a vytáhl kabel.
pirek.jan
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 26. 1. 2019 21:28

Jako zapojit do TV?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod kvok 26. 1. 2019 21:30

MgX píše:Něco k tématu televizorů Sony. V příštích dnech by měla na avmania.cz vyjít recenze OLEDu Sony KD-55AF9. Píšu to sem proto, že tam už je OREO.

Jestli jsem správně rozuměl v rozhovorech z CES, tak AF9 bude ukončena výroba a AG9 ji nahradí, to ta recenze vychází pozdě. Ale jistě, HW platforma je tam stejná jako v letošních novinkách, tak to bude aspoň vypovídat o prostředí a jeho svižnosti.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod MgX 26. 1. 2019 21:35

V obchodech stále je. Navíc... kolik lidí v ČR si takto drahý TV zakoupí? Asi se nebude jednat o masovku. No a dál platí přesně to, co jsi napsal o prostředí, svižnosti.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod fajn.snek 26. 1. 2019 23:17

No otázkou stejně je, kdy ten update na Oreo vůbec vyjde, může to být za měsíc, ale klidně za 6... po zkušenost z aktualizací Androidu na mobilech ani brzkou aktualizaci nečekám
fajn.snek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka