Sony KD-55XF9005 [obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Weiny 27. 1. 2019 09:10

spyko píše:Panasonic 50st60,UPCmodul,ladění mi nevymaže dvb-c!

Už jsem TV začínal mít rád, než mi při pokusu o naladění DVB-T ze společné STA smazala všechny hodinu uspořádávané DVB-C kanály. Předchozí Panasonic nejen že umožňoval mít naladěné obojí naráz a přepínat mezi nimi, ale také měl u ladění možnost aktualizovat seznam kanálů, kdy projel celé pásmo a přidal nové kanály.
Tahle Sonka nemilosrdně všechno při pokusu o ladění maže :-(
Jak mám jednou za čas projet celé pásmo a aktualizovat nabídku? A neexistuje možnost zálohy?
Weiny
Junior

Odeslat příspěvekod Jamall205 27. 1. 2019 14:38

Ahoj
Jelikož mi syn neustále zpracovává ovladač tak asi něco nastavil ale nevím co s tím
Když v guide dám u pořadu hledat podle názvu vyskočí chybová hláška
Nemáte oprávnění tuto funkci používat z důvodu nastavení vašeho omezeného profilu
Takže prosím o radu co to je a co s tím
Faktory reset beru jako poslední možnost
Předem dík za rady
Jamall205
Junior

Odeslat příspěvekod paulo78 27. 1. 2019 16:04

30.1. zacina aktualizacia v europe na Oreo aj pre tento tv,aj pre dalsie TV ktore ho ešte nemajú.
Asi začnú v Anglicku
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ongeo 27. 1. 2019 16:24

Mám tuhle televizi v 65 a chci kupovat set domácího kina. Na streamování filmů používám KODI, ale přes něj prý do receiveru nejde prostorový zvuk. Dnes jsem stahnul SPMC a tam by to mělo fungovat. Může to potvrdit někdo, kdo má av receiver? Až přijde aktualizace OREO, bude toto fungovat i u KODI, nebo se ještě neví?
ongeo
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 27. 1. 2019 20:47

paulo78 píše:30.1. zacina aktualizacia v europe na Oreo aj pre tento tv,aj pre dalsie TV ktore ho ešte nemajú.
Asi začnú v Anglicku

Máš nějáké konkrétní zkušenosti s updaty Androidu u Sony ? Jak rychle se to šíří regiony atd. ? Díky za zkušenosti
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod paulo78 27. 1. 2019 20:53

u sony je to pomale, koncom roka mali updaty na Oreo v severnej amerike,a boli tam staznosti na Oreo,neslo tusimze prehravanie 4K v aplikácii Video, snad to Sony opravilo. Alebo som nieco pocul o probleme Kodi na Oreu.
ja si myslim ze sony tentokrat urobi masivny update na Oreo uz po celom svete. ale myslim ze tam budu akési bugy a potom mensie opravy v dalsich FW
Sony je asi najviac nachylne na mensie chyby v updatoch o ktorých potom komunita siahodlho diskutuje
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 27. 1. 2019 21:48

Jamall205 píše:Ahoj
Jelikož mi syn neustále zpracovává ovladač tak asi něco nastavil ale nevím co s tím
Nemáte oprávnění tuto funkci používat z důvodu nastavení vašeho omezeného profilu
Předem dík za rady

Rodičovská kontrola? Uživatelské omezení profilu? PIN?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jamall205 27. 1. 2019 23:39

MgX píše:
Jamall205 píše:Ahoj
Předem dík za rady

Rodičovská kontrola? Uživatelské omezení profilu? PIN?

Rodičovskou kontrolu jsem zkoušel tam to po mě chtělo nastavit PIN takže jelikož ještě nebyl nastaven tak to nebude ono

Ale to uživatelské omezení profilu by možná mohlo ale to jsem nikde nenašel kde by to mělo být?
Jamall205
Junior

Odeslat příspěvekod Weiny 28. 1. 2019 13:52

Nemyslím si, že PIN ještě nebyl nastaven, to byla jedna z prvních věcí, co po mě TV chtěla, při prvotním nastavování, přeskočit to nešlo. Takže zkus zavzpomínat, případně tipovat, nejdřív klasicky 0000 či 1234 ;-]
Dle i mě i šachy s profilem vyžadují PIN, dej vědět, jak to dopadlo.
Weiny
Junior

Odeslat příspěvekod Jamall205 28. 1. 2019 15:06

Pin jsem si v rodičovský kontrole nastavil až teď když jsem hledal co s tím
Ale asi to vypadá na factory reset
Ani na podpoře Sony netuší co s tím i když tam asi vědí jen jak to resetovat a pak reklamace
Naposledy upravil Nick Cave dne 28. 1. 2019 15:09, celkově upraveno 1
Důvod: předchozí příspěvek se necituje!
Jamall205
Junior

Odeslat příspěvekod Weiny 28. 1. 2019 16:56

Vydrž, doma mrknu na ty profily ;-)
Weiny
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 28. 1. 2019 16:59

Jamall205 a co zkusit se odhlásit od účtu Android na TV a znovu se přihlásit???
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod fajn.snek 28. 1. 2019 19:20

No musím říct, že tmavé rohy přestávám vnímat, už mě to asi nebaví:D ale co docela pešek, je, že TV isem kupoval mimo jine i kvuli HDR, ale 2 nejnovější hry, které jsem si na PS4 peo koupil - Resident evil 2 a Red dead Redemption 2 maji tak zprase## HDR, že jsem kromě videí z Youtube neměl tuto možnost moc vyzkoušet. Tak snad zkusím nějaký film, máte doporučení na nějaký co opravdu ve 4k HDR stoji za to? Snad se mi to z externiho disku nebude sekat.
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod kvok 28. 1. 2019 19:30

Resident Evil 2 je v pohodě, nastav ho podle tohoto videa: https://youtu.be/ZhSyxjnwLOA
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod fajn.snek 28. 1. 2019 20:28

To jsem zkoušel, na světlé barvy je u této hry HDR dobré, ale tmavá místa jsou spíše šedá, a podle toho co jsem si hrál s nastavením, tak je lepší hru hrát v SDR. Ale je to hodně subjektivní, jak to kdo vnímá
fajn.snek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka