Přátelé, tak dnes se moje KD-49XF9005 rozhodla oznámit mi, že je k dispozici nový update OREA přes OTA. Jen drobná rada pro všechny, kteří nechodí každý den na školení pro IT oddělení SONY a Android: Vyndejte si z TV všechny FLASH a ideálně všechny kabely krom napájecího, protože když jsem nechal ve slotu FLASH se 4 filmy a jinak žádnými dalšími soubory, TV napsala, že instaluje update, předstírala to asi čtvrt hodiny a pak naskočila a nic, žádný update vše při starém a znova nabídla update a to celé 3x dokola a nic. Teprve po vyndání FLASH disku a zahájení updatu najednou TV začala stahovat software přes wifi.
No prostě SONY nikdy nezklame a dopřeje nám vždy nějaké to vzrušení, dobrodružství, hledání na gůglu a domýšlení si postupů a restarty atd. Proč se namáhat s hláškou: "Odpojte všechna externí zařízení", nebo: "Update se nezdařil", nebo: "Update nebyl stažen, protože:..." Lepší je tvářit se, že vše probíhá a dělat z uživatele idiota. Případně fungovat podle směru větru...
Bugy samozřejmě pokračují, ale zato máme krásně jasně zářící menu, aby nás mohly večer víc bolet oči.