Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Josef Chvojka píše:Vlastním TV SONY 49XG 9005 a před stažením nové aktualizace 6.7140 bych se chtěl zeptat , zda se dají zálohovat nahrané aplikace a nebo to nejde a musí se po nahrání aktualizace vše znovu nahrát.Pokud to lze prosím uveďte jakým způsobem mohu zálohovat aplikace.
Děkuji
Lasse7979 píše:Děkuji za rady ohledně samovolných restartů. Vyzkouším.
Mě jen zaráží, že TV fungovala bez jediného samovolného restartu 3/4 roku. Nic jsem nezměnil v nastavení ani způsobu používání a teď se restartuje snad obden.
matori píše:Má někdo zkušenost s: Sony + Alexa
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread ... azon-Alexa
fajn.snek píše:Tak jsem zpozoroval u svého kusu zvláštní anomálii. Buď to na A8 nedělalo, nebo jsem to nevnímal. Pokud pustím konzoli a hraju tak mi v nepravidelných intervalech vyskakuje horní informační lišta s názvem vstupu, rozlišením, časem atd. - ovšem nepozoruji, že by docházelo k výpadku obrazu či zvuku od konzole směrem k TV.
K těm restartům - já s restarty neměl až do posledního updatu co vyšel na A8. Pak jsem měl pravidelně 1-2 restarty týdně. Po kombinaci - továrko - update na A9 - továrko updaty ustaly a TV funguje OK.
fajn.snek píše:v nepravidelných intervalech vyskakuje horní informační lišta s názvem vstupu, rozlišením, časem atd. - ovšem nepozoruji, že by docházelo k výpadku obrazu či zvuku od konzole směrem k TV.
paulo78 píše:myslíte že postup ---update na android 9---tovarenske - je postačujuci?
Alebo čistejšie je postup --- tovarenske---update na android 9---továrenské?
(Lebo robil som prvý postup,a "cítim" tam nejake divné bugy)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků