Zítra na planeo sleva 10% a v pátek okay akce bez DPH.
Chci se zeptat na okay akci, zda máte někdo zkušenost. Uvažuji o LG B9 65", která je na jejich e-shopu vyprodaná a navíc ani není součástí této akce. Když jsem se díval do podmínek, tak mají uvedeno, že sleva se vztahuje na jakýkoliv produkt nakoupený v kamenné prodejně. 65" B9 mají podle jejich webu dostupnou cca v 10 prodejnách v mém okolí. Osobně si myslím, že v těch prodejnách není, ale je prostě někde poblíž na skladě. Je třeba možné tu TV již zítra zarezervovat a koupit v pátek za sníženou cenu? Osobně si myslím, že ne a objednávku bude potřeba udělat až v pátek. S tím nemám až takový problém, jen mám strach, aby stav, který prezentují online odpovídal realitě a v pátek mi neřekli ve všech 10 prodejnách, že tu TV nemají. A taky budu doufat, že prodavači na telefonu budou dostatečně operativní a pokud mi ráno v jedné prodejně řekne, že není stále budu schopen kontaktovat jinou prodejnu. Proto mi přijde telefon lepší, než ty prodejny fyzicky objíždět.
Jinak rozumím tomu dobře je tedy možné takto získat B9 za cca 33k? Hledám v tom totiž nějaký háček, přijde mi to až moc výhodné.