ivotv píše:Jo svoz muzu potvrdit, objednaval jsem od nich 2 TV a jednu vracel - prijeli pro ni zadarmo.
Proč si tu jednu vracel? Bylo s ní něco?
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
ivotv píše:Jo svoz muzu potvrdit, objednaval jsem od nich 2 TV a jednu vracel - prijeli pro ni zadarmo.
mekr píše:Aktualní cena 77 C43LA je 44 tis. Je to opravdu zvláštní, když 77C45LA prodávají za 75 tis. a bylo mi řečeno, že jsou to totožné televize jen jiné označení, že by to byla tak exkluzivní TV pro LG kde můžou nakopnout takovou slevu ?
jarešek píše:mekr píše:Aktualní cena 77 C43LA je 44 tis. Je to opravdu zvláštní, když 77C45LA prodávají za 75 tis. a bylo mi řečeno, že jsou to totožné televize jen jiné označení, že by to byla tak exkluzivní TV pro LG kde můžou nakopnout takovou slevu ?
Dej už pokoj s těmi 44k, jsi na palici nebo co? Přejdi k platbě a bude vše jinak. Nechceš to za 15k? Dnes jsou lidi totální negramoti.
Azth píše:Můžu někoho poprosit aby zkusil vložit do košíku OLED65C43LA jestli se mu odečte 15%? Předevčírem jsem ji objednal za 28,3k a pokud by se teď od současné ceny 29,4k odečetlo to 15% měla by vyjít na 25k pokud se nepletu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků